Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

2η Διεθνής Έκθεση εργαλείων μηχανών, μηχανών επεξεργασίας μετάλλου – λαμαρίνας, εργαλειοθηκών-κοπτικών εργαλείων, ποιοτικών ελέγχων-συστημάτων μετρήσεων, λογισμικών cad/cam, plm και τεχνολογιών κατασκευής, 11-14 Οκτωβρίου 2023, Ικόνιο-Τουρκία

Μεταξύ των ημερομηνιών 11 – 14 Οκτωβρίου 2023 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση «MAKTEK »από την εταιρία  “ Tüyap ” και στην Τουρκία- Konya – στο  Konya International Fair Area –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στη Αυτοκινητοβιομηχανία, Βιομηχανία χύτευσης, Βιομηχανία Μηχανημάτων Κατασκευών, Αμυντική και Αεροδιαστημική Βιομηχανία, Ηλεκτρολογική και Ηλεκτρονική Βιομηχανία, Βιομηχανία Μηχανημάτων Τροφίμων, Βιομηχανία Σιδήρου και Χάλυβα, Βιομηχανία Μηχανημάτων, Βιομηχανία Ιατρικού Εξοπλισμού, Ναυτική Βιομηχανία, Βιομηχανία Μηχανημάτων Συσκευασίας, Βιομηχανία Πλαστικών Μηχανημάτων. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς-επιχειρηματίες. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 10 – 13 Οκτωβρίου 2023 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (10 – 13 Οκτωβρίου 2023  (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://maktekkonya.com/  

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 29.09.2023 στο e-mail   thessaloniki@ticaret.gov.tr

Προηγούμενο 24η Διεθνής Έκθεση διαφημιστικής βιομηχανίας και τεχνολογίες ψηφιακής εκτύπωσης, 21-24 Σεπτεμβρίου 2023, Κωνσταντινούπολη-Τουρκία

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας