Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

2ο Bio Festival, 8-10 Μαΐου 2020, Τεχνόπολη, Γκάζι

Έχοντας σαν παρακαταθήκη τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η πρώτη διοργάνωσή του, το 2ο Bio Festival, που θα πραγματοποιηθεί 8-10 Μαΐου 2020 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, αναμένεται ακόμα μεγαλύτερο και πληρέστερο. Με τη συμμετοχή 150 και πλέον εκθετών, τα περίπτερα των οποίων θα αναπτυχθούν σε 3.500 τ.μ., με ανανεωμένες οργανωτικές δομές και ακόμα πιο πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις, θα αποτελέσει το κορυφαίο εμπορικό γεγονός και σημείο αναφοράς για τα βιολογικά προϊόντα και το eco living στη χώρα μας.

Γίνε και εσύ εκθέτης

Το 2ο Bio Festival έχει κινητοποιήσει το ενδιαφέρον των Περιφερειών της χώρας μας και ήδη 4 από αυτές (Αττική, Στερεά Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία και Ανατολική Μακεδονία-Θράκη) έχουν οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους, ενώ αναμένονται και οι αποφάσεις των υπολοίπων. Οι εκθέτες που θα συμμετάσχουν μέσω των Περιφερειών θα ξεπεράσουν τους 50, με τα περίπτερά τους να αναπτύσσονται στην κεντρική πλατεία του Φεστιβάλ

Σημείο συνάντησης για επαγγελματίες και καταναλωτές

Οι εκθέτες θα έρθουν σε επαφή όχι μόνο με τους καταναλωτές (b2c) αλλά και με χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες (b2b) από τη λιανική και το χονδρεμπόριο. Για τους επαγγελματίες επισκέπτες η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Νέος τομέας Vegan
με σημαντικές συμμετοχές

Στον νέο Vegan τομέα του Φεστιβάλ, που θα αναπτυχθεί εντός και περιμετρικά της αίθουσας D7, έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους αρκετές σημαντικές εταιρείες με vegan προϊόντα.

Workshops & Live cooking shows

Το 2ο Bio Festival θα φιλοξενήσει σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, μια σειρά από παρουσιάσεις, επιδείξεις, workshops και live cooking shows, που θα πραγματοποιηθούν από ειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες του χώρου. Οι εκδηλώσεις αυτές θα έχουν ως στόχο να αναδείξουν την κουλτούρα των βιολογικών προϊόντων στο ευρύ καταναλωτικό κοινό αλλά και να ενημερώσουν τους επαγγελματίες σχετικά με τις διαδικασίες παραγωγής, πιστοποίησης και επισήμανσης των βιολογικών προϊόντων.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο https://biofestival.gr/

Προηγούμενο Ευχαριστήριο Επιμελητηρίου Πιερίας στους χορηγούς της δεξίωσης κοπής βασιλόπιτας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας