Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Επιχειρηματικά Βραβεία 2022 – Βραδιά τιμής στην Πιερία της δημιουργίας και της ανάπτυξης

Άνθρωποι της παραγωγής και της δημιουργίας που μέσα από τη δική τους επιχειρηματική επένδυση και ανάπτυξη, προωθούν και αναπτύσσουν τον τόπο τιμήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιουνίου, στη λαμπερή βραδιά των Επιχειρηματικών Βραβείων 2022 που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Επιμελητήριο Πιερίας στο ξενοδοχείο Dion Resort στη Γρίτσα Λιτοχώρου.

Την εκδήλωση συντόνισαν, με το δικό τους μοναδικό τρόπο, οι δημοσιογράφοι Μαρία Σαμολαδά και Νίκος Υποφάντης.

Η καθιέρωση των Επιχειρηματικών Βραβείων, όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, δεν έχει ως στόχο να βραβεύονται μόνο οι μεγάλες και οι δυνατές επιχειρήσεις αλλά να επιβραβεύονται οι προσπάθειες επιχειρηματιών που ο καθένας από τη δική του αφετηρία και με το δικό του μέγεθος, δημιουργεί, αναπτύσσεται και τελικά προκόβει. Τιμήθηκαν η αντοχή στο χρόνο, η καινοτομία, η δημιουργία θέσεων εργασίας και αναδείχθηκαν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχουν οι οικογενειακές επιχειρήσεις, μικρότερες ή μεγαλύτερες.

Στόχος της διοίκησης του Επιμελητηρίου είναι, όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος, αυτός ο θεσμός που «άνθισε» μέσα στις δύσκολες συνθήκες της υγειονομικής κρίσης, να αντέξει στο χρόνο και κάθε χρόνο να τιμά την επιχειρηματικότητα της Πιερίας μέσα από διαφορετικές κάθε φορά επιχειρήσεις.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης, ο ΓΓ Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση αναφερόμενος-μεταξύ άλλων- στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης του Κυρ. Μητσοτάκη για τη στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Στην έναρξης της βραδιάς την εκδήλωση χαιρέτισε μέσω διαδικτύου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιος Γεωργαντάς ο οποίος αναφέρθηκε στην ξεχωριστή σχέση και τη γόνιμη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον ίδιο και το Επιμελητήριο Πιερίας ήδη από τη θητεία του στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Το Επιμελητήριο τίμησε επίσης τον διοικητή της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς Χαράλαμπο Μελισσινό στο πρόσωπο του οποίου το Επιμελητήριο Πιερίας αναγνωρίζει τις προσπάθειες που κάνει η ΔΙ.Μ.Ε.Α για την πάταξη της παραοικονομίας και του παρεμπορίου ως άμεσος συνεργάτης της επιτροπής Παρεμπορίου της ΚΕΕΕ πρόεδρος της οποίας είναι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε επίσης ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας για τις πρωτοβουλίες στήριξης της πιερικής επιχειρηματικότητας.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, οι βουλευτές Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος, Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, Σάββας Χιονίδης και Μπέττυ Σκούφα, ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος, ο δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας, ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης Ασημίνα Στρίμπα, οι πρώην βουλευτές Αντώνης Καρπούζας, Δημήτρης Χριστογιάννης και Μαρία Μίχου, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και οι εκπρόσωποι του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, Θ. Θεοδωρίδης και Θ. Αθανασάς.

Τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γιάννη Μασούτη εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας και αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ Ιορδάνης Τσώτσος.

Το «παρών» έδωσαν επίσης εκπρόσωποι από Επιμελητήρια της χώρας και συγκεκριμένα: ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Β. Γιαγιάκος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Π. Αγνιάδης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ι. Βουτσινάς, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Αν. Καπνοπώλης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθ. Μαλλιαράς, ο Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Δ. Αδάμ, ο Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Αν. Γιάνκογλου, ο Γεν. Διευθυντής των ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ Σπ. Σκοτίδας και ο τομεάρχης της ΔΕΕΠ Πιερίας Λευτέρης Κλώνος

Οι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν:

1. Βιοζωκάτ Α.Ε – Δημήτρης-Αλέξανδρος Τριανταφύλλου
2. ΒΙΟΡΟΛ Α.Β.Ε.Ε – Αθανάσιος Γκουζγκούρης
3.  Μύλοι Παγγέλα Α.Ε.
4. ΚΟΡΦΗ Α.Ε -Νίκος Τριφταρίδης
5. GUSTO DAIRY Α.Ε -Σοφία Σαχινίδου
6. ERGOPAK -Γιώργος Παπαθανασίου
7. ΑΡΤΟΣ ΕΦΕΣΣΟΥ -Ιωάννης Γιαπιτζής
8. ΤΟΥΟΤΑ Πόδας Α.Ε.Ε-Αποστόλης Πόδας
9. Πτηνοτροφική Ολύμπου ΣΥΡΑΝΙΔΗ Ο.Ε – Στέφανος Συρανίδης
10. ΒΡΟΝΤΙΝΟΣ Μ.Ι.Κ.Ε -Χρήστος Βροντινός
11. Πέτρος Τερζής – Καθαριστήριο «Το Διαμάντι»
12. GLOBAL Pool Chemicals A.E – Μαριέττα Κομπατσιάρη
13. Μάρμαρα Μπουρονίκος Ο.Ε – Νίκος & Βασίλης Μπουρονίκος
14. RCH AUTOMOTIVE -Σωκράτης Γαγανέλης
15. ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ Imperia Mediterraneo -Σάββας Δεμερτσίδης
16. LEOPLAST Α.Ε ΛΕΩΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
17. Μανώλας GROUP
18. EUROTAXI-Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Κατερίνης-πρόεδρος Γιώργος Παρθενίδης
19. Ζαντόπουλος- ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Αυτοκινήτων
20. Κωνσταντίνος Παναγιωτής-Τυπογράφος
21. Παπαδοπούλου Ελευθερία-Αμανατίδης Σάββας Τυπογραφείο
22. Δημήτριος Καραδημήτρης – Ηλεκτροτεχνική Αυτοκινήτων
23. Αναψυκτικά «Ελαφίνα»-Ισίδωρος Τσιντικίδης
24. Πηγές Ολύμπου-Χρήστος Τερζής
25. Εκπαιδευτήρια «Πλάτων»-Ανέστης Παπαδόπουλος
26. Ξενοδοχείο Ποσειδών Παλλάς -Γεώργιος Τζόβας
27. Γαστροδρόμιο – Ανδρέας Γάβρης 

Τιμήθηκαν επίσης το παράρτημα ΑΧΕΠΑ Πιερίας «Ολύμπιος Ζευς» για την προσφορά του στην εκπαίδευση και ο δημοσιογράφος Περικλής Χατζηγιάννης για την προσφορά του στην πιερική δημοσιογραφία.

 

Τη βραδιά συντρόφευσαν μουσικά με τα ηλεκτρικά τους έγχορδα οι TRINITY.

Προηγούμενο 1ο Piraeus Sea Festival

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας