Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

29η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΙΡΑΝΑ

Η 29η Διεθνής Έκθεση Τιράνων από τις 6 έως τις 9 Δεκεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί στο Παλάτι των Συνεδρίων, Τίρανα – Αλβανία. Ως εγκεκριμένη εκδήλωση UFI, η Διεθνής Έκθεση των Τιράνων διοργανώνεται υπό το σήμα κατατεθέν του Ομίλου Klik Ekspo, επικεφαλής των επαγγελματικών εμπορικών εκθέσεων στην Αλβανία.

Η επερχόμενη 29η Διεθνή Έκθεση Τιράνων που είναι αφιερωμένη κυρίως στη Γεωργία, τον Τουρισμό, τις Κατασκευές, την Ενέργεια και φυσικά τις βέλτιστες πρακτικές οικολογικής βιωσιμότητας. Ως οι ισχυρότεροι κλάδοι της χώρας, αυτοί οι τομείς διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην οικονομία της χώρας, συνεισφέροντας σχεδόν στο 40% του ΑΕΠ της. Με έναν ισχυρό ρυθμό ανάπτυξης και μια άκρως υποστηρικτική κυβέρνηση, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες αυτών των αγορών και να προβάλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε ένα διαφορετικό κοινό πελατών.

Η έκθεση προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία τόσο για τοπικές όσο και ξένες εταιρείες να δικτυωθούν, να ανταλλάξουν ιδέες και γνώσεις, να προωθήσουν την καινοτομία και να αυξήσουν το εμπόριο και τις επενδύσεις. Με την έκθεση σε αυτή την εκδήλωση, θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε πιθανούς πελάτες, να δημιουργήσετε νέες επιχειρηματικές σχέσεις και να δημιουργήσετε μια διαρκή επίδραση στην περιοχή. Είτε είστε μια μεγάλη εταιρεία, μια μικρή επιχείρηση ή μια startup, αυτή η έκθεση είναι η ιδανική πλατφόρμα για να μεταφέρετε την εταιρεία σας στο επόμενο επίπεδο.

Προηγούμενο ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΚΕ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Προμήθεια ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας