Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

29th Internatioanl Trade Fair for Food and Beverage, 17 – 20 Ιανουαρίου 2023, Αττάλεια – Τουρκία

Μεταξύ των ημερομηνιών 17 – 20 Ιανουαρίου 2023 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « INTERNATIONAL TRADE FAIR FOR FOOD AND BEVERAGE »από την εταιρία  ANFAS ANTALYA FUARCILIK İŞLETME VE YATIRIM A.Ş  και στην Τουρκία- ANTALYA – στο  Antalya Expo Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Όσπρια, δημητριακά, μπαχαρικά, Στερεά και Ρευστά Έλαια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα, Προϊόντα αρτοποιίας, Σοκολάτα, Ζαχαροπλαστική, Παγωτό, Χονδρική Διανομή Τροφίμων, Θαλασσινά προϊόντα, Καφές, τσάι και εξοπλισμός, Ανθρακούχα ποτά, Ενεργειακά ποτά, Συμπυκνωμένα ποτά και χυμοί φρούτων, Αλκοολούχα ποτά, Σόδα και Μεταλλικά Νερά, Σάλτσες κοκτέιλ, Υγιεινά Ποτά, Εξοπλισμός Ψύξης, Κατεψυγμένα φαγητά, Εξοπλισμός τροφίμων και σέρβις, Αγροτικά Προϊόντα (Φρέσκα) Εξοπλισμός, Εργαστήριο Τροφίμων, Υγιεινή, Συμβουλευτική, Ξηρές τροφές. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (16 – 19 Ιανουαρίου 2023) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (16 – 19 Ιανουαρίου  2023) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

https://www.anfasfoodproduct.com/

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 05.01.2023 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr 

Προηγούμενο Μεταξύ των ημερομηνιών 24 – 29  Ιανουαρίου 2023 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνή Έκθεση « İSTANBUL FURNITURE FAIR »

Ακολουθήστε μας

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Εξυπηρέτηση Κοινού

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας