Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

4η ΕΒΕΠ 2012 – Κλείσιμο αυλαίας

Κλείσιμο της αυλαίας για την 4η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας, το βράδυ της Τετάρτης 03 Οκτωβρίου 2012, με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα εμπνευσμένο από τον Ελληνικό και ξένο κινηματογράφο που οργάνωσε η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Δίου Ολύμπου «Οδυσσέας Σβάρνας» με υπεύθυνο της εκδήλωσης τον αρχιμουσικό κ. Γεώργιο Γκουτζαμάνη.

Η 4η ΕΒΕΠ ξεπέρασε κάθε προσδοκία επισκεψιμότητας και έδωσε μια ηχηρή απάντηση στο «γκρίζο» που προσπαθεί καθημερινά να σκιάσει τον επιχειρηματικό κόσμο. Περισσότεροι από 15.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να δουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες 150 επιχειρήσεων και φορέων που τόλμησαν εν μέσω κρίσης να αναγνωρίσουν μια σημαντική ευκαιρία.

Η 4η ΕΒΕΠ προδιέθετε από την είσοδό της άλλωστε θετικά τον επισκέπτη με μια άρτια παρουσίαση των «παραδοσιακών επαγγελμάτων που τείνουν να εκλείψουν στην εποχή μας» που οργανώθηκε με την άοκνη προσπάθεια του Αρχιμανδρίτη Ιωακείμ Οικονομίκου, της Προϊσταμένης Καινοτόμων Δράσεων ΔΙ/ΔΕ Πιερίας κας Μυράντας Παππά και τη συμβολή της ειδικής συνεργάτη Μαμούρη Ευαγγελή ως αρχιτέκτων μουσειολόγος.

Τόσο ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θόδωρος Καράογλου υπό την αιγίδα του οποίου διοργανώθηκε η Έκθεση, όσο και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου & ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης εκπροσωπώντας τους συνδιοργανωτές της 4ης ΕΒΕΠ, έλαβαν το αισιόδοξο μήνυμα του όλου εγχειρήματος και αναγνώρισαν για να μια ακόμη φορά την επιτυχία στην πρακτική εφαρμογή του «η ισχύς εν τη ενώσει».

Κατά την εκτίμηση πολλών συμμετεχόντων επιχειρηματιών καθώς και επισκεπτών της Έκθεσης η 4η ΕΒΕΠ μπορεί αντικειμενικά να χαρακτηριστεί ως η πιο επιτυχημένη έκθεση που έχει διοργανωθεί έως τώρα στην περιοχή μας, θέτοντας τον πήχη ψηλότερα για την επόμενη χρονιά. Όπως ανέφερε μάλιστα ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης καθώς οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων που τίμησαν την Έκθεση, η 5η ΕΒΕΠ επιβάλλεται να αποκτήσει επίσημο περιφερειακό χαρακτήρα ως Έκθεση της Κεντρικής Μακεδονίας.

Εξάλλου μεταξύ των επιχειρήσεων που προβλήθηκαν στην Έκθεση υπήρχαν και εννέα (9) επίσημες συμμετοχές Επιμελητηρίων της χώρας και συγκεκριμένα το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης καθώς και τα Επιμελητήρια Εύβοιας, Ημαθίας, Ιωαννίνων, Πέλλας, Πρέβεζας, Τρικάλων και Χαλκιδικής.

Οι συνδιοργανωτές της έκθεσης ανανέωσαν το ραντεβού του επιχειρηματικού κόσμου με το καταναλωτικό κοινό για το 2013 υποσχόμενοι ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στον επιχειρηματικό κόσμο που θα επιλέξει να συμμετέχει.

Προηγούμενο Κονγκό-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Congrec – Προσύμβαση κατασκευής 2.000 προκατασκευασμένων κατοικιών στην Κινσάσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας