Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

4η ΕΒΕΠ 2012 – Συνέντευξη τύπου με θέμα τον απολογισμό της και χαιρετισμός ΥΜΑΘ προς το Επιμελητήριο Πιερίας για την επιτυχία της

Συνέντευξη τύπου με θέμα τον απολογισμό της 4ης ΕΒΕΠ έδωσαν σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σ. Χιονίδης. Και οι δύο συνδιοργανωτές δήλωσαν την ικανοποίηση τους από τη φετινή διοργάνωση και ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θ. Καράγλου απέστειλε τον παρακάτω χαιρετισμό στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου.

 

Αξιότιμε κύριε Χατζηχριστοδούλου,

σε μια εποχή που η πατρίδα μας οφείλει να αναζητά διαρκώς νέες ευκαιρίες, η 4η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία λειτουργώντας ως μοχλός εξωστρέφειας και ανάδειξης του πλούτου των ελληνικών προϊόντων, αλλά και του Πιερικού επιχειρείν.

Οι περίπου 180 συμμετοχές και οι περισσότεροι από 15.000 καταγεγραμμένοι επισκέπτες, απέδειξαν εμπράκτως ότι η φετινή διοργάνωση αποτέλεσε ουσιαστικό εργαλείο αντιμετώπισης της ύφεσης και σημείο αναφοράς για το σύνολο της Μακεδονίας και της Θράκης. Διότι έστειλε σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι η Βόρεια Ελλάδα διαθέτει όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των καιρών.

Χάρη στο υψηλό επίπεδο οργάνωσης και ποιότητας παροχής υπηρεσιών, η 4η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας συνέβαλε τα μέγιστα στη γνωριμία των επιχειρήσεων με το καταναλωτικό κοινό, αποτέλεσε εφαλτήριο σύναψης εμπορικών συναλλαγών, ενώ μεταξύ άλλων ανέδειξε τον καταλυτικό ρόλο που οφείλει να διαδραματίσει η ελληνική περιφέρεια στην οικονομική ανάταση της χώρας.

Αγαπητέ κύριε Χατζηχριστοδούλου,

Με δεδομένο ότι η χώρα μας διαθέτει τεράστια περιθώρια ανάπτυξης στον πρωτογενή τομέα, καθήκον και υποχρέωσή μας είναι να απελευθερώσουμε τις δυνάμεις που ενισχύουν την ανάπτυξη της οικονομίας, της αγοράς και των επενδύσεων. Υπό αυτήν την οπτική η 4η Ε.Β.Ε.Π., την οποία είχα τη χαρά και την τιμή να εγκαινιάσω, ενεργοποίησε όχι μόνο τις παραγωγικές δυνάμεια του φιλόξενου Νομού σας, αλλά και των γύρω περιοχών, αποτελώντας πολύτιμο πολυεργαλείο ανάπτυξης και προσέλκυσης εενδύσεων.

Με τις σκέψεις αυτές θα ήθελα να σας εκφράσω και πάλι την αμέριστη εκτίμηση που τρέφω για το πρόσωπό σας, καθώς και για όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας, επισημαίνοντας πως η φετινή διοργάνωση έθεσε ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων ενόψει της Έκθεσης που θα διοργανωθεί το 2013.

 

Με τιμή

-Ο-

ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ

Προηγούμενο 4η ΕΒΕΠ 2012 – Κλείσιμο αυλαίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας