Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

5η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2013 – Τελική ευθεία

Το χώρο της 5ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας επιθεώρησαν το πρωί της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου 2013 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης, συνοδευόμενοι από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής της έκθεσης κ.κ. Μάρκο Κουλούμογλου και Χαράλαμπο Τασχουνίδη. Οι εγκαταστάσεις της έκθεσης, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, έχουν ήδη αρχίσει να τοποθετούνται στο χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης ώστε να είναι όλα έτοιμα την ημέρα των εγκαινίων.

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Ο πήχης της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης έχει φέτος τεθεί ακόμη ψηλότερα, αλλά θα έχουμε κερδίσει το στοίχημα όταν ο απολογισμός που θα γίνει μετά το τέλος της έκθεσης θα έχει θετικό πρόσημο, υπογράμμισε ο κ. Χατζηχριστοδούλου. Οι επιχειρηματίες έχουν αγκαλιάσει την έκθεση και αυτό αντανακλάται στην αύξηση των συμμετοχών, στη μεγάλη ποικιλία των εκθεμάτων, αλλά και στην αύξηση των τετραγωνικών μέτρων που ζητούν επιχειρηματίες που συμμετείχαν και σε προηγούμενες διοργανώσεις, γεγονός που σημαίνει πως η έκθεση λειτούργησε θετικά για την προβολή των επιχειρήσεών τους και την αύξηση του πελατολογίου τους.

«Το επόμενο βήμα είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας της έκθεσης, η οποία το 2012 ξεπέρασε τους 15.000 επισκέπτες», τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου. Αυτό θα αποτελέσει και την καλύτερη απόδειξη στήριξης προς τους επιχειρηματίες, οι οποίοι εν μέσω κρίσης δεν παραιτούνται, αλλά αγωνίζονται, συνέχισε ο κ. Χατζηχριστοδούλου, ευχαριστώντας το Δήμαρχο, τις υπηρεσίες του δήμου και την Οργανωτική Επιτροπή που εργάστηκαν εντατικά για τη διοργάνωση της έκθεσης.

Σάββας Χιονίδης

Για μία έκθεση που έχει εξελιχθεί σε θεσμό ξεπερνώντας τα όρια της Πιερίας και διαγράφοντας επιτυχημένη πορεία με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό εκθετών και επισκεπτών, έκανε λόγο ο κ. Χιονίδης. «Φέτος η έκθεση θα έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η γκάμα των προϊόντων που εκτίθενται είναι μεγαλύτερη, που σημαίνει πως η έκθεση έχει αγκαλιαστεί από τους επιχειρηματίες, όπως έχει αγκαλιαστεί και από τους επισκέπτες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Φέτος, πρόσθεσε, παρά τις συνθήκες οικονομικής κρίσης, ο στόχος είναι να γίνει ένα βήμα παραπάνω, αφού η έκθεση έχει γίνει πλέον περιφερειακή προσελκύοντας το ενδιαφέρον επισκεπτών από ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία, αλλά και άλλες περιφέρειες. Ο κ. Χιονίδης κάλεσε τους δημότες της Κατερίνης να επισκεφθούν και να στηρίξουν την έκθεση δίνοντας ώθηση στην τοπική οικονομία.  

Προηγούμενο Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)»

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας