Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

5th International dyestuff, pigments, textile chemicals, digital textile printing, dyeing and printing technologies exhibition, 24 – 26 Νοεμβρίου 2022, Κωνσταντινούπολη – Τουρκία

Μεταξύ των ημερομηνιών 24 – 26 Νοεμβρίου 2022 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « Internatıonal Dyestuff, Pıgments, Textıle Chemıcals, Dıgıtal Textıle Prıntıng, Dyeıng And Prıntıng Technologıes Exhıbıtıon »από την εταιρία  Artkim Fuarcılık Tic. A.Ş. και στην Τουρκία- İSTANBUL – στο  İSTANBUL EXPO CENTER –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς:  Κατασκευαστές Υφασμάτων, Εταιρείες εκτύπωσης, ψηφιακής εκτύπωσης, περιστροφικής μεταξοτυπίας, Διεθνείς Εισαγωγείς και Εταιρείες Έτοιμων Ενδυμάτων, Κατασκευαστές νημάτων, Βαφή και φινίρισμα, Τζιν και πλύσιμο. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (23 – 26 Νοεμβρίου  2022) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (23 – 26 Νοεμβρίου  2022) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 11.11.2022 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr   

Προηγούμενο “Match 4 Industry Business Matching Event”, 29-30 Νοεμβρίου 2022, Κοτζάελι – Τουρκία

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας