Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

6η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2014 – Η προετοιμασία της έκθεσης στην ατζέντα της συνεδρίασης της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου

Τα διαδικαστικά θέματα της διοργάνωσης της 6ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας συζητήθηκαν, το βράδυ της Τρίτης 29 Ιουλίου, στη διάρκεια της κοινής συνεδρίασης της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου και της επιτροπής της έκθεσης με την παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, του αντιδημάρχου Κατερίνης κ. Νίκου Μπουρονίκου και του ανάδοχου κατασκευής του εκθεσιακού χώρου κ. Γιώργου Μπασέκη. Από το Επιμελητήριο συμμετείχαν, επίσης, ο κ. Μάρκος Κουλούμογλου (αντιπρόεδρος Α΄ & πρόεδρος της επιτροπής της έκθεσης), η κα Ματούλα Βελώνη (αντιπρόεδρος Β΄), ο κ. Νίκος Ασαρίδης ( Γ. Γραμματέας), ο κ. Παύλος Μπατάλας (οικονομικός επόπτης), ο κ. Νίκος Αποστολόπουλος (πρόεδρος ΕΕΣΤΕΠ) και τα μέλη του ΔΣ  – μέλη της επιτροπής έκθεσης κα Ελένη Ηλιάδου, κ. Σταύρος Κωνσταντινίδης, κα Χάιδω Παπαχατζή και κ. Χαράλαμπος Τασχουνίδης καθώς και οι υπάλληλοι του Επιμελητηρίου κυρίες Μάχη Κολοκάτση και Ακριβή Μαντωνίτσα. 

Τα πρώτα θετικά μηνύματα της φετινής διοργάνωσης έρχονται από τους επιχειρηματίες που ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην έκθεση. Ήδη, έχει διατεθεί το 60% του εκθεσιακού χώρου. Στη διάρκεια της υνεδρίασης δόθηκε η ευκαιρία στην επιτροπή να θέσει διάφορα διαδικαστικά θέματα της διοργάνωσης ενώπιον του ανάδοχου κατασκευαστή του εκθεσιακού χώρου ώστε να εξασφαλιστούν για ακόμη μια χρονιά υψηλές εκθεσιακές προδιαγραφές. Επίσης, αποφασίστηκε να ξεκινήσει η διαφημιστική καμπάνια σε σύντομο χρονικό διάστημα ενώ στο επόμενο δεκαήμερο θα ξεκινήσει η ανάρτηση των αεροπανό και λαβάρων της έκθεσης.

Μάρκος Κουλούμογλου, Πρόεδρος Επιτροπής 6ης ΕΒΕΠ-Κ.Μ., ΑΆ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου 

«Η 6η ΕΒΕΠ-Κεντρικής Μακεδονίας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Αναμφισβήτητα οι εποχές που διανύει η επιχειρηματικότητα δεν είναι οι καλύτερες. Όμως εμείς κάθε χρόνο αποδεικνύουμε ότι ξέρουμε να δίνουμε μάχες και να τις κερδίζουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στη φετινή διοργάνωση ώστε αυτή η έκθεση, που ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια και έχει ήδη αναχθεί σε περιφερειακή, να αποτελέσει κινητήριο μοχλό για την τοπική μας οικονομία», σημείωσε ο κ. Μάρκος Κουλούμογλου.

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας 

«Είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά τα πρώτα μηνύματα για τη διοργάνωση της φετινής έκθεσης. Ο επιχειρηματικός κόσμος έχει εκτιμήσει και αξιολογήσει θετικά τα οφέλη από τη συμμετοχή στην έκθεση γι αυτό και φέτος ανταποκρίθηκε ένα μεγάλο ποσοστό επιχειρηματιών ήδη από το πρώτο κάλεσμα. Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην επιτροπή της έκθεσης και το προσωπικό του Επιμελητηρίου για την υπεύθυνη και σκληρή δουλειά της προετοιμασίας. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Κατερίνης, τον Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη και τον αντιδήμαρχο Νίκο Μπουρονίκο για την πολύτιμη βοήθειά τους όλα αυτά τα χρόνια. Ο δήμος είναι ανεκτίμητος συνεργάτης και ακούραστος συνοδοιπόρος στην προσπάθεια στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας», τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Νίκος Μπουρονίκος, Αντιδήμαρχος Κατερίνης

Ο κ. Μπουρονίκος υπογράμμισε ότι για ακόμη μια χρονιά ο Δήμος Κατερίνης θα είναι αρωγός στην προσπάθεια του Επιμελητηρίου για τη διοργάνωση της έκθεσης: «Εκφράζοντας και τη θέση του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, ο Δήμος είναι δίπλα στους επιχειρηματίες που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας. Έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουμε την προσπάθεια του Επιμελητηρίου για την ανάδειξη και προβολή του επιχειρείν.  Και φέτος, ως συνδιοργανωτές, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Προηγούμενο 4η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας