Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

6η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2014 – Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Γ. Γιακουμάτος εγκαινιάζει την Έκθεση

  • Στην εκκίνηση της ΕΒΕΠ και ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ Κ. Μίχαλος
  • Σύσκεψη παραγωγικών φορέων το πρωί του Σαββάτου στο Επιμελητήριο υπό τον Υφυπουργό

Στα εγκαίνια της 6ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας θα παραστεί ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος για να κηρύξει την πανηγυρική έναρξή της, την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 8μ.μ., στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης (οικισμός Ανδρομάχης).  Επίσης, στα εγκαίνια της έκθεσης θα παραστεί ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος. Κυβερνητικά στελέχη, παραγωγικοί και αυτοδιοικητικοί φορείς καθώς και πλήθος επιχειρηματικού κόσμου αναμένεται να δώσουν το παρών στην εκκίνηση της φετινής Έκθεσης, που ανοίγει τις πύλες στέλνοντας το πιο αισιόδοξο μήνυμα ανάπτυξης.

Η 6η ΕΒΕΠ-Κ.Μ. σχεδιάστηκε ώστε να ανταποκριθεί στις αυξημένες προκλήσεις και απαιτήσεις των καιρών για αποτελεσματική προβολή των επιχειρήσεων που επιθυμούν να δώσουν ώθηση στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και να αναζητήσουν προοπτικές νέων συνεργασιών.Φέτος η έκθεση εκτείνεται σε 5.200 τ.μ. ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, και παρουσιάζει μεγάλο αριθμό εκθετών και πολλές καινοτομίες. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 01 Οκτωβρίου 2014, διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης. Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση αποτελεί πλέον ένα σημαντικό οικονομικό και εμπορικό θεσμό και βασικό κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ «ONLINE ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ», ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Επισκεφθείτε το περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας και γνωρίστε από κοντά τον «OnlineΣύμβουλο του Επιχειρηματία», μια σύγχρονη ηλεκτρονική υπηρεσία Συμβουλευτικής επιχειρήσεων μέσα από Online ερωτήσεις και απαντήσεις. Ο «Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία» είναι μια υπηρεσία που παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ μέσα από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Πιερίας (www.champier.gr). Πρόκειται για μια υπηρεσία καθημερινής φορολογιστικής ενημέρωσης σε θέματα που ενδιαφέρουν τις επιχειρήσεις όπως: Φορολογιστική ενημέρωση, Ενημέρωση Επιχειρηματία, ενημέρωση Επιχείρησης, ημερολόγιο Υποχρεώσεων, Χρηματοδοτήσεις-Επιδοτήσεις,  Πράσινη ανάπτυξη,  Πράσινη τεχνολογία,  Πώς ξεκινάω μια Επιχείρηση,  Πώς μεταβιβάζω Επιχείρηση,  Marketplace Επιχειρήσεων,  Ηλεκτρονικό e-Επιχειρείν,  Χρήσιμα Έγγραφα,    Συμβουλευτική επιχειρήσεων

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΕ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Thessaloniki Smart up Innovation Hub»

Φέτος, σε συνεργασία με την ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΕ θα λειτουργήσει στην ΕΒΕΠ – Κ.Μ. ειδικό περίπτερο όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα «Thessaloniki Smart up Innovation Hub». Το πρόγραμμα αποτελεί την πρώτη έμπρακτη προσπάθεια συνεργασίας του οικοσυστήματος καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη που στοχεύει στην υποβοήθηση των νέων που θέλουν να δουν την ιδέα τους να αποκτά εξωστρεφή προσανατολισμό και να βρίσκει διέξοδο στην πραγματική αγορά, στη δυνατότητα να αναδείξουν και να εξελίξουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια, ανταλλάσσοντας τεχνογνωσία, αξιοποιώντας τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και αναπτύσσοντας το επαγγελματικό τους ανθρωπο-δίκτυο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Πιερίας, τηλέφωνα: 2351047263 και 2351047274.

Προηγούμενο Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης – Προμήθεια ειδών γραφικής ύλης και αναλωσίμων ειδών έτους 2014

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας