Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

66η Διεθνής Έκθεση Υλικών Υποδημάτων, Εξαρτημάτων, Δέρματος Και Τεχνολογιών, 1 – 4 Ιουνίου 2022, Κωνσταντινούπολη – Τουρκία

Έκθεση AYSAF, κορυφαία εκδήλωση για τη βιομηχανία υποδημάτων.

Η AYSAF, η οποία θα φιλοξενήσει τους επισκέπτες της στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κωνσταντινούπολης μεταξύ 1 – 4 Ιουνίου 2022, θα συγκεντρώσει τις κορυφαίες εταιρείες από όλο τον κόσμο. Η έκθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σύναψη νέων επιχειρηματικών συμφωνιών και θα προσφέρει στους εκθέτες την ευκαιρία να συναντηθούν με ντόπιους και ξένους επισκέπτες.

Η καρδιά της βιομηχανίας υποδημάτων θα χτυπήσει στο AYSAF 2022!

Η AYSAF, η οποία έχει συνεισφέρει σημαντικά στις εξαγωγές στον τομέα της υπόδησης και της βιομηχανίας εδώ και χρόνια, θα διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην παροχή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών στους επαγγελματίες του κλάδου και στη δημιουργία νέων κλαδικών επιχειρηματικών συνδέσεων.

Η AYSAF, η οποία προσφέρει μια ιδανική πλατφόρμα για τη βιομηχανία για να καλύψει τις ανάγκες συστημάτων σόλας παπουτσιών, δέρματος, τεχνητού δέρματος, κλωστοϋφαντουργίας, eva, αξεσουάρ μετάλλων και πλαστικών, χημικών, συγκολλητικών, μηχανημάτων, εξοπλισμού και τεχνολογιών παραγωγής. θα γίνει και πάλι μια σημαντική γέφυρα μεταξύ παραγωγών και αγοραστών.

http://aysafexpo.com/

Προηγούμενο Νέα Δράση ΕΠΑνΕΚ: «Επιχορήγηση υφιστάμενων επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία, σε περιοχές που υπέστησαν μεγάλες φυσικές καταστροφές»

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας