Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

7η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2015 – Λήξη έκθεσης

Ραντεβού του χρόνου, στην 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας, έδωσαν συνδιοργανωτές και εκθέτες, το βράδυ της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου, στην εκδήλωση για τη λήξη της έκθεσης. Μέσα σε μια ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα εκθέτες και διοργανωτές αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για την πορεία της έκθεσης. Το παρών στην τελετή λήξης έδωσαν, εκτός από τους εκθέτες, ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Πιερίας, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και αντιδήμαρχοι και μέλη του ΔΣ του Δήμου Κατερίνης.

Ως πετυχημένη κρίθηκε και η φετινή, έβδομη κατά σειρά, διοργάνωση της ΕΒΕΠ-ΚΜ. Στη συνάντηση εκφράστηκε ικανοποίηση για την πορεία της ΕΒΕΠ-ΚΜ, μιας έκθεσης που γεννήθηκε μέσα στην οικονομική κρίση, κάθε χρόνο γιγαντώνεται και τολμά παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες στη χώρα-που φέτος ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οδηγώντας πολλές άλλες καταξιωμένες εκθέσεις στην Ελλάδα σε ματαίωση.

Οι συνδιοργανωτές, Επιμελητήριο Πιερίας, Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και Δήμος Κατερίνης, δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν με όλες τις δυνάμεις τους να στηρίζουν αυτόν τον σημαντικό εκθεσιακό θεσμό, που με έδρα την Πιερία απόκτησε Περιφερειακό χαρακτήρα κα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης.

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας ευχαρίστησε τους εκθέτες που συμμετείχαν από πολλές περιοχές της χώρας δίνοντας δυναμική στη διοργάνωση και τόνισε: «δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε για το καλύτερο. Σίγουρα ήταν μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, παρά τον άστατο καιρό αλλά και το αρνητικό και αβέβαιο κλίμα που επικρατεί στην αγορά. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η έκθεση, παρά τα όποια δεδομένα, διατήρησε την υψηλή επισκεψιμότητά της. Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες που επισκέφθηκαν την έκθεση κρατώντας ψηλά τη διοργάνωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδιοργανωτές της έκθεσης, την ΠΕ Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης, που τους θεωρώ σύμμαχους και συνοδοιπόρους στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε το επιχειρείν του τόπου. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην επιτροπή της έκθεσης και σε όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση και επιτυχή ολοκλήρωσή της. Ραντεβού του χρόνου».

Σοφία Μαυρίδου

Συγχαρητήρια σε διοργανωτές και εκθέτες απηύθυνε στο χαιρετισμό της η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και σημείωσε:«Δεν είναι μόνο ένα επιχειρηματικό γεγονός, είναι ένα κοινωνικό, πολιτιστικό, πολιτισμικό γεγονός στην Πιερία που καθιερώνεται δυναμικά και βοήθησε να ξεφύγουμε από την γκρίζα μιζέρια της καθημερινότητας στην επαρχία μετά από ένα πολύ δύσκολο χρονικό διάστημα εκλογών.Να ευχηθούμε η 8η ΕΒΕΠ-ΚΜ να είναι εξίσου δυναμική γιατί νομίζω ότι μεγάλος αριθμός επισκεπτών επισκέφθηκε το χώρο φέτος. Στο χρονικό διάστημα της θητείας μας  θα θελήσουμε εποικοδομητικά να στηρίξουμε τις φιλότιμες αυτές προσπάθειες δίνοντας μια διαφορετική εικόνα και οντότητα στην περιοχή μας. Εύχομαι Υγεία και να πάνε καλά οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της Πιερίας, να μπορέσουν να βγουν έξω από τα στενά σύνορα ώστε να προσδώσουμε στον τόπο μα αυτό που του αξίζει».

Δημήτρης Βαϊνάς

Ο αντιδήμαρχος Κατερίνης, Δημήτρης Βαϊνάς, χαιρέτισε την εκδήλωση μεταφέροντας και τις ευχές του Δημάρχου Κατερίνης, ο οποίος λόγω απειλημένων υποχρεώσεων ήταν εκτός Πιερίας: «Πιστεύω ότι σβήνοντας απόψε τα φώτα της φετινής διοργάνωσης, αυτό που αποκομίσαμε όλοι οι Πιεριείς είναι ένα θετικό συμπέρασμα ότι όλα πήγαν καλά και κυρίως ότι οι επαγγελματίες που πήραν μέρος στην έκθεση είδαν οφέλη, τους επισκέφθηκε κόσμος και τους γνώρισε. Εκφράζω την αισιοδοξία ότι αρκετοί επισκέπτες έχουν προβεί και σε παραγγελίες προϊόντων που γνώρισαν στην έκθεση. Όπως είπε και ο Πρόεδρος, στη δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνει η χώρα μας, είχαμε το θάρρος να προχωρήσουμε στη διοργάνωση της 7ης ΕΒΕΠ-ΚΜ. Μια έκθεση που θα γίνει και του χρόνου γιατί από τον έλληνα επιχειρηματία δεν λείπουν το πείσμα και η δύναμη που τον κάνουν να είναι ισχυρός και δυνατός ώστε να ανταποκρίνεται στα όποια προβλήματα. Σας συγχαίρω και εύχομαι ότι καλύτερο στους επαγγελματίες που συμμετείχαν στην έκθεση».

Προηγούμενο Ανάδειξη προσωρινού αναδόχου προς κατακύρωση του έργου «Δράσεις της Ε.Ε.ΣΤ.Ε.Π. για την προβολή της περιοχής εφαρμογής LEADER νομού Πιερίας»

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας