Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

8η ΕΒΕΠ-ΚΜ – Να είμαστε όλοι εκεί

«Εκεί όπου χτυπά η καρδιά της τοπικής οικονομίας»

 

O  Μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων

O  Εκθεσιακές προσφορές

O  Ψυχαγωγικές & εκπαιδευτικές δραστηριότητες

O  Εκδηλώσεις επιχειρηματικού χαρακτήρα

O  Δωρεάν στάθμευση

O  Ελεύθερη είσοδος

Η 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, στις 4:30 το απόγευμα και υποδέχεται μέχρι και την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 τους χιλιάδες επισκέπτες της.

 

ΟΙ ΕΚΘΕΤΕΣ

Τα εκθέματα καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο όπως, αγροτικά μηχανήμαα, αυτοκίνητα, βιομηχανικά προϊόντα, γραφικές τέχνες, εκτυπώσεις, δομικά-μονωτικά υλικά, κλιματισμός-ψύξη-θέρμανση-φωτοβολταϊκά, επαγγελματικός εξοπλισμός, έπιπλα, είδη σπιτιού, κουφώματα, τζάκια, φίλτρα νερού, ηλεκτρονικά-ηλεκτρικά είδη, εκπαίδευση, συστήματα πληροφορικής, μηχανές γραφείου, υψηλή τεχνολογία, τρόφιμα, ποτά, υπηρεσίες.

ΦΟΡΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Τα περίπτερα των φορέων και των σωματείων δίνουν το δικό τους στίγμα προβάλλοντας το έργο τους και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η έκθεση εμπλουτίζεται με παράλληλες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας επισκέπτες με την υποστήριξη της ομάδας της Δανειστικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης, με διάφορες διαδραστικές δραστηριότητες, κατασκευές και facepainting, καθΆ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (workshop) ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της 8ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017 διοργανώνει σε συνεργασία με το Κέντρο Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS (Κ.Ε.Π.Α.) εκδήλωση για όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου καθώς και όλους τους επιχειρηματίες της Περιφερειακής Ενότητας με θέμα «Σύγχρονα Εργαλεία Στήριξης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Νομό Πιερίας» τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, και ώρες 17:00-21:00, στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας στον Εκθεσιακό χώρο.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ένα σεμινάριο (workshop) με θέμα: «Ανάπτυξη Εξαγωγών» και στο δεύτερο μέρος ένα σεμινάριο (workshop) με θέμα: «Επιχειρηματικότητα για Νέους Αγρότες».

Τα εγκαίνια της 8ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017 θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 7:30 το απόγευμα.

Οι συνδιοργανωτές και οι εκθέτες της 8ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017 σας προσκαλούν να στηρίξετε δυναμικά με την παρουσία σας τη μεγάλη γιορτή του επιχειρηματικού κόσμου, της Πιερίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μετατρέποντας την κρίση σε ευκαιρία με συνεργασία, αισιοδοξία, αδιάκοπη προσπάθεια.

  «Να είμαστε όλοι εκεί»

Προηγούμενο 8η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017 – Σεμινάριο στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας θέμα: «Σύγχρονα Εργαλεία Στήριξης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Νομό Πιερίας»

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας