Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

8η Διεθνής Έκθεση Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, 12 – 15 Μαΐου 2022, Μαρντίν – Τουρκία

8th INTERNATIONAL MARDIN AGRICULTURE EQUIPMENT FOOD AND LIVESTOCK FAIR

Μεταξύ των ημερομηνιών 12 – 15 Μαΐου 2022 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « AGRICULTURE AND LIVESTOCK EXHIBITION »από την εταιρία  “ Zümrüt Fuarcılık ” και στην Τουρκία- Mardin – στο  Mardin International Fair Area –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στη (Αγροτικά μηχανήματα, Αρδευτικά συστήματα και εξοπλισμός,  Σπόροι, Λιπάσματα και οργανικά λιπάσματα, Εξοπλισμός κηπουρικής και κήπου, Πτηνοτροφία, Κτηνοτροφία, Γεωργικός Εξοπλισμός Εργαστηρίων, Συστήματα Ανάλυσης Εδαφών, Οσπρίων, Αλεύρι και προϊόντα αλευριού, Ζυμαρικά, Ξηροί καρποί και μπαχαρικά ). Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς-επιχειρηματίες. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 11 – 14 Μαΐου 2022 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 11 – 14 Μαΐου 2022 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

https://www.zumrutfuarcilik.com.tr/8.magrotex-22-uluslararasi-mardin-tarim-ekipmanlari-gida-ve-hayvancilik-fuari44.html

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας. Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 25.04.2022 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr

Προηγούμενο Προμήθεια ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας