Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

AUTO-MOTO WORLD, THESSALONIKI TUNING SHOW, 5, 6 & 7 Απριλίου 2024

Η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στην Βόρειο Ελλάδα ανοίγει τις πύλες της και πάλι στις αρχές της άνοιξης. Η δημοφιλής εκδήλωση επιστρέφει στους χώρους της ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και θα φιλοξενηθεί στα τέσσερα μεγαλύτερα περίπτερά της (2, 3, 16 & 17) καθώς και στο μεγαλύτερο μέρος των εξωτερικών χώρων.

H έκθεση περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων σε αναλώσιμα, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, ελαστικά, ζάντες, εξοπλισμό συνεργείων, εξατμίσεις, βελτιώσεις, συστήματα βαφής, πλυντήρια, προγράμματα διαχείρισης, εργαλεία, λιπαντικά, μπαταρίες, επαγγελματική ένδυση και γενικά ότι σχετίζεται με το after sales support του αυτοκινήτου. Περιλαμβάνει επίσης σπορ αυτοκίνητα, tuning & lifestyle αγωνιστικά, ηλεκτρικά και κλασικά αυτοκίνητα.

Η πιο λαμπερή γιορτή της αυτοκίνησης θα προσελκύσει και πάλι όλους αυτούς που ξέρουν ότι και φέτος θα δουν, θα ενημερωθούν, θα απολαύσουν και θα θαυμάσουν το top of the top στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η επιλογή του εκθεσιακού κέντρου της ΔΕΘ, με τους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, την αναγνωρισιμότητα και την εύκολη πρόσβαση, τη δυνατότητα στάθμευσης για επισκέπτες και εκθέτες καθώς και τη μεγάλη προσέλευση κοινού λόγω της λειτουργίας κι άλλων παράλληλων εκθέσεων, συμβάλλει στο να καταστεί το AUTO MOTOR WORLD – THESSALONIKI TUNING SHOW το απόλυτο must-to-see event της Βορείου Ελλάδος.

Σας περιμένουμε όλους στις 5, 6 & 7 Απριλίου 2024

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ-ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ
ΣΤ. ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΥ 10
Τ.Κ. 54629, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
www.thessalonikituningshow.gr

Προηγούμενο Διεθνής Εμπορική Έκθεση για Βιολογικά Προϊόντα & Φυσικά Καλλυντικά, 11 – 14 Φεβρουαρίου 2025 | Νυρεμβέργη, Γερμανία

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας