Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

«FACEBOOK και Επιχειρηματικότητα»: Νέα εποχή στην προώθηση του Επιχειρείν

Καθήλωσε το πολυπληθές ακροατήριο η ημερίδα για τη δυναμική προώθηση των επιχειρήσεων στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (socialmedia) με κυρίαρχη αναφορά στο facebook, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 3 Ιουνίου, στο Επιμελητήριο Πιερίας. Πάνω από τρεις ώρες οι επιχειρηματίες ενημερώθηκαν για όλες τις σύγχρονες μεθόδους προβολής από τον κ. Νίκο Μυστακίδη, Οικονομολόγο – Πληροφοριακό, Πιστοποιημένο Εκπαιδευτή ΕΟΠΠΕΠ, που ήταν ο εισηγητής της ημερίδας.

Ο ομιλητής, άρτιος γνώστης των θεμάτων διαχείρισης των κοινωνικών μέσων δικτύωσης και της τεχνολογίας, μίλησε για το webmarketing, την ψηφιακή καμπάνια (digitalcampaign), τους τρόπους προβολής στα socialmedia και αναφέρθηκε σε όλα τα επίκαιρα στατιστικά στοιχεία χρήσης του διαδικτύου. Επίσης, ανέλυσε εκτενώς τη λειτουργία του facebook, του δημοφιλέστερου κοινωνικού μέσου δικτύωσης που αγγίζει το 58,9 των προτιμήσεων και έστησε μια επαγγελματική σελίδα στο facebook δείχνοντας βήμα – βήμα όλες τις επιλογές και τους τρόπους αποτελεσματικής διαφήμισης.

Στη διάρκεια της ημερίδας έγινε σύνδεση μέσω skype με τον κ. Ξενοφώντα Μπαραλιάκο, εμπορικό διευθυντή της εφημερίδας Ολύμπιο Βήμα και ράδιο Όλυμπος ο οποίος μίλησε για τη νέα εποχή στη διαφήμιση μέσω των socialmedia.

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Την ημερίδα άνοιξε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, τονίζοντας ότι: «έχουμε περάσει πλέον σε μια νέα εποχή και  έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι, νέοι και μεγαλύτεροι σε ηλικία επιχειρηματίες ότι επιβάλλεται ο επανασχεδιασμός των τρόπων διαφήμισής μας. Θεωρώ ότι η σημερινή ημερίδα είναι όχι απλά επίκαιρη αλλά ιδιαίτερα χρήσιμη για τον καθένα μας. Οι εξελίξεις τρέχουν, νέα δεδομένα κατακλύζουν συνεχώς τη ζωή μας και την επιχειρηματική μας δράση και εμείς καλούμαστε να είμαστε γνώστες όλων αυτών ώστε  να μπορέσουμε να αναπτυχθούμε επιχειρηματικά στη νέα αυτή εποχή. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Μυστακίδη, πιστοποιημένο εκπαιδευτή,  ιδιοκτήτη της σχολής Πληροφορικής «Μυστακίδη», για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας να πραγματοποιήσει αυτή την εισήγηση. Τέλος, θα ήθελα να ενημερώσω για ακόμη μια φορά ότι το Επιμελητήριό μας σχεδιάζει ένα δυναμικό εργαλεο προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, και αναφέρομαι στο eshop που θα λειτουργήσει μέσω της ιστοσελίδας μας, www.champier.gr. Θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην προβολή αυτού του eshopγι αυτό και σας προσκαλούμε όλους να αδράξετε την ευκαιρία δηλώνοντας συμμετοχή στο eshop του Επιμελητηρίου».

Νίκος Μυστακίδης

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και τους συνεργάτες του για τη συνεργασία που είχαμε για τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Βλέποντας τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και την ενεργή συμμετοχή του, παρά την πολύωρη παρουσίαση που απαιτεί ένα τέτοιο θέμα, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και την ικανοποίησή μου για την έκαση αυτής της παρουσίασης, που ελπίζω να πρόσφερε πολύτιμες γνώσεις και βοήθεια. Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι οι επιχειρηματίες, και στην επαρχία μας, μπορούν να αποκτήσουν πολλαπλασιαστικά οφέλη από τη χρήση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης στην προβολή της δράσης τους. Εφιστώ όμως την προσοχή τους καθώς χρειάζεται πολύ καλή ενημέρωση και γνώση ώστε να μην παραπλανηθούν από το ανεξέλεγκτο που πολλές φορές επικρατεί στο διαδίκτυο», δήλωσε ο κ. Μυστακίδηςολοκληρώνοντας την παρουσίασή του.

Με το πέρας της εισήγησης ακολούθησε πλήθος ερωτήσεων στις οποίες απάντησε ο ομιλητής.

Προηγούμενο Συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου Πιερίας με το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας