Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

KONMAK-KONELEX-ISKON, 08 – 11 Μαΐου 2024, Ικόνιο – Τουρκία

Μεταξύ των ημερομηνιών 08 – 11 Μαΐου 2024 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση «KONMAK-KONELEX-ISKON» από την εταιρία  “Orion Fair Services and Public Relations Company” και στην Τουρκία – Konya – στο  Konya International Fair Area –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στη Γεωργικά  Μηχανήματα, Αυτοκινητοβιομηχανία, Βιομηχανία χύτευσης, Βιομηχανία Μηχανημάτων Κατασκευών, Αμυντική και Αεροδιαστημική Βιομηχανία, Ηλεκτρολογική και Ηλεκτρονική Βιομηχανία, Βιομηχανία Μηχανημάτων Τροφίμων, Βιομηχανία Σιδήρου και Χάλυβα, Βιομηχανία Μηχανημάτων, Βιομηχανία Ιατρικού Εξοπλισμού, Ναυτική Βιομηχανία, Βιομηχανία Μηχανημάτων Συσκευασίας, Βιομηχανία Πλαστικών Μηχανημάτων. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς-επιχειρηματίες. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (07 – 10 Μαΐου 2024) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (07 – 10 Μαΐου 2024) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 23.04.2024 στο e-mail   thessaloniki@ticaret.gov.tr

Προηγούμενο Γραφείο ΟΕΥ Τιράνων: Αύξηση εισαγωγών φρούτων και λαχανικών κατά τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2024

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας