Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Specialist Awards – Gourmet Exhibition 2021

SPECIALIST AWARDS

Τα Specialist Awards, είναι βραβεία ποιότητας ελληνικών προϊόντων (τροφίμων, ποτών και καλλυντικών), ένας μοναδικός διαγωνισμός ελληνικών προϊόντων που διεξάγεται στην Ελλάδα. Επενδύω στα προϊόντα μου και τα Αναδεικνύω με εργαλείο έναν αξιόπιστο κι έγκυρο θεσμό!

Γιατί να συμμετάσχω σου στα Specialist Awards:

Έχει το δικό μου προϊόν θέση στο διαγωνισμό;  

Αν παράγεις ελληνικά τυποποιημένα προϊόντα όπως τρόφιμα / ποτά / ροφήματα / καλλυντικά, αν εμπορεύεσαι ελληνικά προϊόντα με δική σου ετικέτα, τότε και βέβαια μπορείς να συμμετάσχεις στο θεσμό των Specialist Awards.

Αν πιστεύεις στο προϊόν σου και θέλεις να το δεις να αναδεικνύεται μέσα από μία κορυφαία επιτροπή αξιολόγησης από σπουδαίους επαγγελματίες του χώρου, τότε και βέβαια μπορείς να συμμετάσχεις στο θεσμό των Specialist Awards!

Αν θέλεις να δεις το προϊόν σου να διακρίνεται και να λαμβάνει προστιθέμενη αξία, τότε σίγουρα πρέπει να συμμετάσχεις στα Specialist Awards.

 

Πώς διεξάγεται η αξιολόγηση των συμμετεχόντων προϊόντων;  

Βασίζεται στις πέντε αισθήσεις και στο νέο καινοτόμο κριτήριο που εφαρμόζουμε με την έκτη αίσθηση UMAMI. Κάθε κριτής προσεγγίζει κάθε συμμετέχον προϊόν ολιστικά, το γεύεται (όταν πρόκειται για τρόφιμο), ανασύρει μνήμες στο μυαλό του, το μυρίζει, αγγίζει το προϊόν και τη συσκευασία του, παρατηρεί το τελικό αποτέλεσμα, όπως αυτό διατίθεται στο ράφι.

Γι’ αυτόν τον λόγο τα συμμετέχοντα προϊόντα αξιολογούνται με ορατή συσκευασία, ώστε ο κάθε κριτής να έχει ολοκληρωμένη άποψη για το προϊόν, να ξέρει κατά πόσο αυτό που γεύεται/αγγίζει/δοκιμάζει ανταποκρίνεται και στην οπτική ταυτότητα του προϊόντος κι αν μεταφράζεται σωστά η εμπορική του αξία (αν με άλλα λόγια είναι ευπώλητο).

Για τη διαδικασία αξιολόγησης επιστρατεύεται το μεγαλύτερο πάνελ αξιολόγησης και γευσιγνωσίας προϊόντων στην Ελλάδα. 108 γευσιγνώστες, καθηγητές, ερευνητές, σεφ, δημοσιογράφοι γεύσης, θεωρητικοί γεύσης, επιχειρηματίες στο χώρο των τροφίμων και των καλλυντικών και 27 panel leaders, επιλεγμένοι ένας προς έναν για το κριτήριο, την εμπειρία, την ακεραιότητα και την αξιοπιστία τους.

Ποιες είναι οι κατηγορίες των Specialist Awards ;

Στα Specialist Awards θα βρεις όλες τις κατηγορίες των τυποποιημένων προϊόντων, αλλά κι επιπλέον θεματικές κατηγορίες, μοναδικές για έναν ελληνικό διαγωνισμό, στις οποίες μπορείς να συμμετάσχεις για να αναδείξεις τα δυνατότερα στοιχεία του προϊόντος σου.

Οι κατηγορίες των βραβείων είναι συνολικά 27 κι είναι προσεκτικά σχεδιασμένες κι επιλεγμένες, ώστε κάθε προϊόν να μπορεί να συμμετάσχει σε παραπάνω από μία κατηγορίες, αυξάνοντας την πιθανότητα για διάκριση.

Οι κατηγορίες τυποποιημένων προϊόντων του διαγωνισμού είναι οι εξής:

Οι θεματικές κατηγορίες του διαγωνισμού είναι οι εξής:

Μπορείς να συμμετάσχεις με όσα προϊόντα επιλέξεις, ενώ κάθε προϊόν μπορεί να συμμετάσχει σε παραπάνω από μία κατηγορίες.

Η σωστή επιλογή κατηγορίας είναι ένα μεγάλο ποσοστό της κατάκτησης του βραβείου. Και τι σημαίνει αυτό;  Ότι γνωρίζω το βασικό πλεονέκτημα του προϊόντος μου και το εντάσσω σε εκείνη την κατηγορία που θα αναδειχθεί καλύτερα και θα κατακτήσει μία διάκριση!

Δες αναλυτικά εδώ τις πληροφορίες για τη συμμετοχή σου.

Μείνε ενήμερος για τις ανακοινώσεις μας εδώ:

https://www.facebook.com/gourmetexhibition/

https://www.instagram.com/gourmet_exhibition/

Έχεις κάποια απορία. Μπορείς να την θέσεις εδώ :

info@gourmetexhibition.com

Σε περιμένουμε στην οικογένεια της Gourmet Exhibition, στον σύγχρονο κόσμο των Ελλήνων παραγωγών! Η Gourmet Exhibition, η διοργανώτρια εταιρεία των Specialist Awards, αναδεικνύει τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα.

Προηγούμενο Δ. Δίου-Ολύμπου – Κατασκευή Ταμιευτήρα ‘Αρδευσης στη θέση Ξηροκάμπι Τ.Κ. Βροντούς

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας