Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ 1-5 Μαρτίου 2021

Η πρώτη Online Έκθεση «The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ» που συνδέει Έλληνες Παραγωγούς με ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις έρχεται από 01 έως 05 Μαρτίου 2021 με στόχο να αποτελέσει τη δυναμικότερη online διοργάνωση που συνδέει Έλληνες παραγωγούς και επιχειρήσεις με ενδιαφερόμενους αγοραστές σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα αλλά και την εξωστρέφεια της Ελληνικής παραγωγής και γαστρονομίας.

Με σημαντική πορεία στο χώρο των εκθέσεων και με 7 επιτυχημένες διοργανώσεις της Έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο θεσμός επιστρέφει, λανσάροντας ένα καινοτόμο online εργαλείο, που θα βοηθήσει τους επαγγελματίες του κλάδου να αναπτύξουν νέες συνεργασίες με την αγορά τροφίμων και εστίασης.

Μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα www.thedelifair.gr οι συμμετέχοντες παραγωγοί θα έχουν την δυνατότητα να:  

  • πραγματοποιήσουν B2B Online συναντήσεις με αγοραστές από σημαντικά brands και εταιρείες της αγοράς τροφίμων, όπως Super Markets, αλυσίδες Ξενοδοχείων, αλυσίδες Εστιατορίων, Εμπόρους Χονδρικής, από Ελλάδα και Εξωτερικό.
  • δημιουργήσουν ευκαιρίες πώλησης μέσα από One to One Online επικοινωνία και αποστολή δειγμάτων σε επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Εστίασης,
  • πραγματοποιήσουν live παρουσιάσεις προϊόντων, να παρακολουθήσουν μια σειρά live workshops και εκπαιδευτικών webinars.
  • προβληθούν για διάστημα ενός έτους, στον κατάλογο προϊόντων του thedelifair.gr.
Το πρώτο The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα διεξαχθεί στις 01-05 Μαρτίου 2021 online, μέσω της ειδικά προδιαγεγραμμένης πλατφόρμας www.thedelifair.gr. Οι Παραγωγοί και οι Buyers που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής πατώντας εδώ.
Καλέστε στο: +30 2109610135
Στείλτε email: contact@thedelifair.gr
Προηγούμενο Γραφείο ΟΕΥ Μόσχας: Ετήσια Έκθεση του 2020 για τη Ρωσική Ομοσπονδία

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας