Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Προβολή ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Π.Ε. Πιερίας στους διαδραστικούς σταθμούς πληροφοριών (info kiosk)

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προβολής της Π. Ε. Πιερίας ως τουριστικού προορισμού για δώδεκα μήνες το χρόνο, προτίθεται να τοποθετήσει από ένα διαδραστικό σταθμό πληροφοριών (info kiosk) στο κέντρο των τριών δήμων της Π.Ε. Πιερίας, στο δήμο Κατερίνης, στο δήμο Δίου – Ολύμπου και στο δήμο Πύδνας – Κολινδρού.

Για μια ολοκληρωμένη ενημέρωση των διαδραστικών σταθμών πληροφοριών (info kiosks), παρακαλούμε πολύ όλους τους επιχειρηματίες ξενοδόχους να αποστείλουν επικαιροποιημένες πληροφορίες που αφορούν την επιχείρησή τους, για αποκλειστική χρήση στα info kiosks.

Οι πληροφορίες θα αφορούν τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης (ονομασία επιχείρησης, διεύθυνση, e-mail, τηλέφωνο σταθερό & κινητό, αριθμό δωματίων, ιστοσελίδα) καθώς και φωτογραφίες (μία εξωτερικά του καταλύματος και μία των δωματίων).

Οι παραπάνω πληροφορίες και φωτογραφίες να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@champier.gr ή να τις στείλετε ταχυδρομικά στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 9, 60134 Κατερίνη ή να τις προσκομίσετε στο Επιμελητήριο Πιερίας.

Παρακαλούμε πολύ οι παραπάνω πληροφορίες να αποσταλούν το αργότερο έως τις 10 Οκτωβρίου 2020.

Προηγούμενο Ανοιχτή επιστολή προέδρου Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Αστέριο Μπουσνάκη

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας