Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση, τμηματικά ή εξ’ ολοκλήρου, του μοναδικού ακινήτου «Ιαματική Πηγή και Λίμνη Καϊάφα»

Το ακίνητο βρίσκεται στο Δήμο Ζαχάρως της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, σε μια περιοχή με απαράμιλλη φυσική ομορφιά και σε απόσταση 270 χλμ. από την Αθήνα. Ο αρχαιολογικός χώρος της Αρχαίας Ολυμπίας βρίσκεται σε απόσταση 25 χλμ. περίπου και το Διεθνές Αεροδρόμιο της Καλαμάτας 85 χλμ. Επιπλέον, το λιμάνι του Κατάκολου, το οποίο κατέχει σημαντική θέση στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στην Ελλάδα απέχει 44 χλμ. από το ακίνητο.

Το ακίνητο καταλαμβάνει έκταση 5.210.342 τ.μ. και περιλαμβάνει:
α) τη Λίμνη Καϊάφα,
β) τις ιαματικές πηγές: των Ανιγρίδων Νυμφών και του Γερανίου ή Ατλαντίδων Νυμφών,
γ) εγκαταστάσεις ιαματικής θεραπείας,
δ) το νησάκι της Αγίας Αικατερίνης στο οποίο υπάρχουν ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις συνολικής δυναμικότητας 140 δωματίων, αποθήκες και εγκαταστάσεις που εξυπηρετούν ναυταθλητικές δραστηριότητες,
ε) χερσαία έκταση περιμετρικά της λίμνης και εκατέρωθεν της σιδηροδρομικής γραμμής, μεταξύ της οδικής αρτηρίας Ε55 και του κόλπου Κυπαρισσίας που περιλαμβάνει και την παράκτια ζώνη δάσους και αμμοθινών.

Η Πρόσκληση έχει στόχο την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού και την προσέλκυση προτάσεων αξιοποίησης του ακινήτου, τμηματικά ή εξ΄ολοκλήρου, ώστε να αποτελέσει ένα νέο, διεθνούς ακτινοβολίας, «πράσινο» πόλο ανάπτυξης για όλη την περιοχή, με έμφαση στα μοναδικά του χαρακτηριστικά και λαμβάνοντας υπόψη τους κανόνες προστασίας του μοναδικού οικοσυστήματος.

Οι προτάσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να κατατεθούν σε κλειστό φάκελο στα κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας (Πρωτόκολλο, 2ος όροφος) έως και την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 και μεταξύ 09.00-16.00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο ακίνητο απευθυνθείτε στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε.
Τ: 2103339660
Ε: largeproperties@etasa.gr

Προηγούμενο Συνάντηση του προέδρου Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου με την Ένωση Καταστηματαρχών Κουρέων-Κομμωτών Ν. Πιερίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας