Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Την 1η Νοεμβρίου βραβεύεται με «Εύφημη Μνεία» το Επιμελητήριο Πιερίας από το Υπουργείο Ανάπτυξης

Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα), θα απονεμηθεί η ιδιαιτέρως τιμητική διάκριση της «Εύφημης Μνείας» στο Επιμελητήριο Πιερίας, ως ενός από τους νικητές, μαζί με την Ελληνική Αστυνομία, και του Δήμου Αθηναίων, του Εθνικού Διαγωνισμού για τα  «Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2023» του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Η βράβευση θα γίνει από την Υφυπουργό Ανάπτυξης κα Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου.

Το Επιμελητήριο Πιερίας βραβεύεται για την πρωτοβουλία του «Ισχυροποίηση της εξωστρέφειας και υποστήριξη της Διεθνοποίησης των επιχειρήσεων».

Αντικειμενικός στόχος των δράσεων του Επιμελητηρίου Πιερίας είναι, η αναβάθμιση της προβολής, εξωστρέφειας και προώθησης των τοπικών προϊόντων αγροδιατροφής του Νομού Πιερίας, με βασικό σημείο αναφοράς τα κεράσια και τα μύδια Πιερίας.

Παράλληλος στόχος της πρωτοβουλίας είναι, η δημιουργία θέσεων απασχόλησης στις ημιορεινές και ορεινές περιοχές της Πιερίας, ώστε οι εργαζόμενοι, νέοι, γυναίκες και μη προνομιούχες ομάδες του πληθυσμού να αποκτήσουν ικανό εισόδημα, που να τους επιτρέπει τη μόνιμη διαμονή τους στην αγροτική περιφέρεια.

Η εκδήλωση πραγματοποιείταιστο πλαίσιο του διήμερου Συνεδρίου που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας & το Γραφείο Διεθνούς Βιομηχανικής Συνεργασίας του Υπουργείου Ανάπτυξης με θέμα: «Εθνικό Παρατηρητήριο: Δημόσιες Πολιτικές με αξιόπιστα δεδομένα για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» και είναι ανοικτή για το κοινό.

Προηγούμενο Διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων αποφάσισε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας κατά την τακτική του συνεδρίαση

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας