Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Δυναμική Εκκίνηση για το “Πάρκο των Χρωμάτων”

Εντυπωσιακή είναι η προσέλευση του κόσμου στο “Πάρκο των Χρωμάτων” της Κατερίνης από τις πρώτες κιόλας μέρες της λειτουργίας του. 

Το γιορτινό κλίμα με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες, τον εντυπωσιακό πολύχρωμο φωτισμό, τις μυρωδάτες λιχουδιές και τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων διαμορφώνουν ένα ξεχωριστό σκηνικό που όμοιό του δεν έχει ξαναζήσει το κέντρο της πόλης. 

Οι φετινές γιορτινές εκδηλώσεις που θα έχουν ως επίκεντρο το “Πάρκο των Χρωμάτων” ξεκίνησαν με τα λαμπερά εγκαίνια της περασμένης Παρασκευής και αναμένεται να συνεχιστούν, διατηρώντας αμείωτη τη ζωντάνια στο κέντρο της πόλης μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου. 

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, πρόεδρος ΕΒΕ Πιερίας: «Σε αυτό το συντριβάνι του πάρκου, όλοι μας έχουμε και μία φωτογραφία από το παρελθόν ειδικά οι κάπως παλαιότεροι. Σήμερα, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό συμβούλιο μας ανέβασε μετά  από τόσα χρόνια και πάλι σε αυτό το συντριβάνι  και αυτό είναι ιδιαίτερα συγκινητικό. Μπράβο στο Δήμαρχο, στο Δημοτικό Συμβούλιο, στον Οργανισμό Πολιτισμού. Να στείλουμε ένα μήνυμα από την πόλη μας σε όλη την Ελλάδα, μέσα από διαδίκτυο, για το τι αποτελέσματα φέρνουν οι συνεργασίες. Εμείς συμβάλαμε ελάχιστα, για αυτό αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια στο Δήμαρχο, στο πείσμα και στο μεράκι του, να δώσει χαρά σε όλους μας».

Προηγούμενο Επιτυχημένη η παρουσία του Επιμελητηρίου Πιερίας στην 23η Διεθνή Έκθεση των Τιράνων 2016

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας