Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας 2009 – Νέα Πρωτοβουλία

Μια νέα πρωτοβουλία για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας αναλαμβάνουν από κοινού παραγωγικοί και αυτοδιοικητικοί φορείς του νομού. Η διοργάνωση της «Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας 2009» έχει ως στόχο την ανάδειξη των τοπικών επιχειρήσεων αφού η εξωστρέφεια είναι ισχυρό εργαλείο στα σημερινά δεδομένα λειτουργίας της αγοράς.

Με κοινό στόχο και όραμα για τη δημιουργία μίας έκθεσης στην οποία θα μπορεί να συμμετέχει όποιος επιχειρηματίας το επιθυμεί χωρίς να είναι αποτρεπτικό το κόστος ή το αντικείμενο δραστηριότητάς του, το Επιμελητήριο Πιερίας, η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Πιερίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης, η Νομαρχία Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μια γενική έκθεση που αναδεικνύει τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου 2009, στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης, (οικισμός Ανδρομάχης-χώρος εμποροπανήγυρης). Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από τις 4:30 μ.μ.-9:00 μ.μ.

Καινοτομίες

Το κόστος ενοικίασης περιπτέρων για τους επιχειρηματίες-μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας είναι ιδιαίτερα χαμηλό και αγγίζει μόλις τα 34 ευρώ ανά τ.μ. . Παρά το χαμηλό κόστος, η έκθεση ακολουθεί όλα τα σύγχρονα εκθεσιακά δεδομένα. Έτσι, θα λειτουργήσει σ’ έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο χώρο, πλήρως εξοπλισμένο, με κατάλληλο φωτισμό, θέρμανση, εξαερισμό, καθαριότητα, 24ωρη φύλαξη, υλικοτεχνικές υποδομές, οπτικοακουστικό υλικό, λειτουργία κυλικείου.

Επιπλέον, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην προβολή της έκθεσης ώστε να αγκαλιαστεί από το κοινό αλλά και να υπάρχει η καλύτερη δυνατή προώθηση των εκθεμάτων.

Παράλληλα, στη διάρκεια της έκθεσης αναδεικνύεται ο τόπος και οι παραδόσεις μας με την παρουσίαση πλούσιου πολιτιστικού καλλιτεχνικού προγράμματος από τοπικούς συλλόγους και καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν τη διοργάνωση.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό ενώ στο χώρο θα υπάρχει διαρκής ιατρική περίθαλψη.

Πληροφορίες-Δηλώσεις συμμετοχής: τηλέφωνα: 2351047263, 2351023211, φαξ: 2351047267, e-mail: champier@otenet.gr, www.champier.gr

Προηγούμενο Πραγματοποίηση ενημερωτικής ημερίδας Επιμελητηρίου Πιερίας για τα επενδυτικά προγράμματα επιχειρήσεων

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας