Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Ενημερωτική ημερίδα ¨Ευαισθητοποίση επιχειρήσεων Ν. Πιερίας – Ενημέρωση επιχειρήσεων για επιδοτούμενα προγράμματα πρόσληψης ανέργων των Τοπ.Σ.Α.¨

Η Πράξη «Σχέδιο Απασχόλησης Πιερίας», η οποία υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Πιερική Σύμπραξη» έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται στο πλαίσιο της Δράσης 7 «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1 «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» του ΕΣΠΑ, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Το Επιμελητήριο Πιερίας ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Πιερική Σύμπραξη» συμμετέχει στις δράσεις του Σχεδίου που αφορούν την υποστήριξη εκατόν τριάντα πέντε (135) ανέργων που κατοικούν στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Σχέδιο Απασχόλησης Πιερίας» διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ  ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠ.Σ.Α.»

Η ημερίδα  αφορά στην ευαισθητοποίηση των επιχειρήσεων της περιοχής σε θέματα απασχλησης του άνεργου εργατικού δυναμικού της περιοχής, της ενημέρωσής τους σχετικά με τις δυνατότητες του δυναμικού αυτού και την προβολή των ειδικών γνώσεων και δεξιοτήτων των ωφελουμένων του έργου και την ενίσχυση των διαδικασιών προσαρμογής των δεξιοτήτων των ωφελουμένων του έργου σε προσδιορισμένες ανάγκες των επιχειρήσεων. Σκοπός της δράσης είναι να διευκολυνθεί η διαδικασία σύζευξης της προσφοράς και ζήτησης εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  30 Μαΐου 2014 και ώρα  19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Πιερίας (3ος όροφος).

 

 

Προηγούμενο Νέος κύκλος σεμιναρίων τεχνικού ασφαλείας γ’ κατηγορίας επικινδυνότητας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας