Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Ημερίδα Επιμελητηρίου Πιερίας σε συνεργασια με την εταιρία Knowledge Broadband Services A.E. για την λειτουργία του e-shop του Επιμελητηρίου

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των επιχειρηματιών στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου Πιερίας να συμμετέχουν στο eshopπου λειτουργεί στην ιστοσελίδα του, www.champier.gr, επωφελούμενοι των δυνατοτήτων που προσφέρει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης. 

Στην ενημερωτική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαΐου, στο Επιμελητήριο, σε συνεργασία με την εταιρεία «KnowledgeBroadbandServicesΑΕ», οι επιχειρηματίες ενημερώθηκαν από τον κ. Βασίλη Χρηστίδη, Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας, για τον τρόπο χρήσης της πλατφόρμας του eshopτου Επιμελητηρίου, τις δυνατότητες που τους παρέχει αυτή η σύγχρονη υπηρεσία για πωλήσεις τόσο στο χώρο του Εμπορίου όσο και για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας, αφού δίνεται η δυνατότητα σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία για ηλεκτρονικές κρατήσεις.

Στην ημερίδα, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κα Λάμπρου ? Ξυπτερά, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας κ. Βεϊδαμενίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας κ. Χολέβας, ο Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Κολινδρού κ. Κύρκος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Οδοντοτεχνιτών κ. Τελιογλανίδης, ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Κιτιξής, ο Πολιτευτής Δ. Μπέης, μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου και πλήθος επιχειρηματιών, από τους τομείς του εμπορίου και του τουρισμού.

Την ημερίδα χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου σημειώνοντας:

«Στην εποχή μας το διαδίκτυο πλέον παίζει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Αν και είμαστε από τα πρώτα Επιμελητήρια που διαθέτουμε την πλατφόρμα του eshop εδώ και χρόνια, μέχρι και σήμερα δεν είχε ωριμάσει το έδαφος. Σήμερα, όμως, οι ηλεκτρονικές πωλήσεις κάνουν τεράστιους τζίρους και αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσει ο τόπος μας αυτό το στοίχημα. Η μεγάλη συμμετοχή που υπάρχει σήμερα εδώ, μας δείχνει ότι η Πιερία είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει αυτήν τη σύγχρονη υπηρεσία που απευθύνεται τόσο σε εμπορικές επιχειρήσεις όσο και σε τουριστικά καταλύματα. Μέσα από την προσωπική επαγγελματική μου εμπειρία, θέλω να σας πω ότι είναι σχετικά εύκολο για κάθε επιχείρηση να δημιουργήσει ένα eshopστην ιστοσελίδα της. Όμως, γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι δεν έχει αυτό από μόνο του τόσο μεγάλη απήχηση καθώς καθοριστικό ρόλο παίζει η διαφημιστική προώθηση του eshop. Αυτό απαιτεί κάποια δαπάνη, την οποία το Επιμελητήριο Πιερίας θα αναλάβει προκειμένου τα μέλη του να επωφεληθούν από ένα αποτελεσματικό εργαλείο ηλεκτρονικών πωλήσεων, του eshop που θα λειτουργεί στην ιστοσελίδα μας».

 περισσότερα>>

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Έκθεση Μόδας|Fashion Expo, 27-28-29 Ιουνίου 2015, INTERCONTINENTAL, Αθήνα

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας