Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Ξεκίνησε η διανομή 50.000 τουριστικών εντύπων στα διόδια Λεπτοκαρυάς, Αιγινίου και Πυργετού

Με στόχο την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού και την τόνωση της επισκεψιμότητας της Πιερίας ξεκίνησε την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 η διανομή 30.000 τουριστικών εντύπων στα διόδια της Λεπτοκαρυάς, του Αιγινίου και του Πυργετού με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Πρόκειται για την πρώτη φάση της συγκεκριμένης ενέργειας, η οποία θα ολοκληρωθεί με τη διανομή άλλων 20.000 εντύπων στους παραπάνω σταθμούς διοδίων, σύμφωνα με την απόφαση του έλαβε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου στην τελευταία έκτακτη συνεδρίασή του. Τα τουριστικά έντυπα μοιράζονται στους διερχόμενους οδηγούς παράλληλα με την είσπραξη του αντιτίμου των διοδίων. Συγκεκριμένα, τα έντυπα διανέμονται στους οδηγούς που διέρχονται από τα διόδια του Αιγινίου με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και από τα διόδια της Λεπτοκαρυάς με κατεύθυνση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη. Δηλαδή σε όσους οδηγούς «εισέρχονται» στην Πιερία.

Όπως τονίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο εσωτερικός τουρισμός στην Πιερίας εμφανίζει τα τελευταία χρόνια σημαντική πτώση με την επισκεψιμότητα του νομού να κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας είναι η ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού και η προσέλκυση τουριστών από όμορους νομούς, καθώς και τις ευρύτερες περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και της Θεσσαλίας. Η διανομή των φυλλαδίων εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων που υλοποιεί το Επιμελητήριο για την προβολή της Πιερίας με πιο πρόσφατη την καθΆ όλα επιτυχημένη παρουσία του στο 1ο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης, όπου κέρδισε κατά κράτος τις εντυπώσεις και έβαλε στο χάρτη των τουριστικών προορισμών των Θεσσαλονικέων και την Πιερία.

 

Προηγούμενο 5η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2013, 27 Σεπ. – 2 Οκτ. 2013

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας