Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Ο Προϊστάμενος του ΟΑΕΕ Κατερίνης στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας

CIMG1891_F27674.JPGΟ Προϊστάμενος του ΟΑΕΕ στην Κατερίνη Στάθης Ιωαννίδης συμμετείχε, κατόπιν πρόσκλησης της Διοίκησης, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας, το βράδυ της Πέμπτης 26 Νοεμβρίου. Ο κ. Ιωαννίδης ενημέρωσε το σώμα για τις τρέχουσες εξελίξεις και απάντησε σε ερωτήσεις των συμβούλων αναφορικά με το ασφαλιστικό ταμείο των ελεύθερων επαγγελματιών.  

«Οι συνταξιούχοι θα ξαναγυρίσουν στο ΙΚΑ», σημείωσε ο κ. Ιωαννίδης διευκρινίζοντας: «τα πιλοτικά προγράμματα διαρκούν 6 μήνες έως 1 έτος. Οπότε, ή οι συνταξιούχοι του νομού πρέπει να γυρίσουν στο ΙΚΑ ή όλοι οι συνταξιούχοι της χώρας να εγγραφούν στον ΟΑΕΕ».

Ο κ. Ιωαννίδης, επίσης, αναφέρθηκε στην υφιστάμενη κατάσταση του ταμείου τονίζοντας: «το θέμα δεν είναι η ασφάλιση ή οι συντάξεις αλλά το πώς θα μαζέψουμε τα χρήματα».

Ο Προϊστάμενος του ΟΑΕΕ Κατερίνης απάντησε σε απορίες των μελών αναφορικά με την ισχύουσα νομοθεσία, την πρόωρη συνταξιοδότηση και τα προβλήματα του ταμείου. Τέλος, ο κ. Ιωαννίδης υπογράμμισε ότι είναι στη διάθεση των μελών όποτε προκύψει κάποιο θέμα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου ευχαρίστησε τον κ. Ιωαννίδη για την παρουσία του στο Διοικητικό Συμβούλιο σημειώνοντας: «έχετε αποδείξει στην πράξη ότι είσαστε δίπλα μας όποτε σας χρειαζόμαστε. Κυρίως, είστε πάντα πρόθυμος να μας δώσετε διευκρινήσεις και πληροφορίες αλλά και να δράσετε προς όφελος των επαγγελματιών του τόπου μας».

Περνώντας στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, το Δ.Σ. ομόφωνα ενέκρινε την τροποποίηση του προϋπολογισμού του 2009, τον Προϋπολογισμό του Επιμελητηρίου Πιερίας για το 2010, την εκχώρηση ποσοστού 3% επί των ετήσιων εσόδων από συνδρομές μελών υπέρ των συνδικαλιστικών οργάνων και επαγγελματικών οργανώσεων του νομού, τη διοργάνωση της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου καθώς και των δαπανών που θα προκύψουν.

Προηγούμενο Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας 2009 – Συνάντηση εκθετών στο Επιμελητήριο. Συζήτησαν αποτελέσματα και προτάσεις

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας