Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου για το

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ

Την πρωτοβουλία του Δήμου Κατερίνης να πραγματοποιήσει το θεματικό πάρκο των Χριστουγέννων στο εμπορικό κέντρο της πόλης εξήρε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν από κοινού με τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη και τον πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρο Παυλίδη, το πρωί της Τρίτης στο Δημαρχείο.

“Πρόκειται για ένα μεγάλο εγχείρημα που στηρίζει έμπρακτα και με όλες του τις δυνάμεις το Επιμελητήριο Πιερίας” σημείωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕ κάνοντας λόγο για μία πρωτοβουλία που την είχε ανάγκη η αγορά και πρόκειται να τονώσει ψυχολογικά το καταναλωτικό κοινό κατά τη διάρκεια των γιορτών. “Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά” πρόσθεσε.

“Όταν γίνεται κάτι σωστό οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι” υπογράμμισε ο κ. Χατζηχριστοδούλου ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η φήμη του Πάρκου των Χρωμάτων, όπως λέγεται το θεματικό πάρκο, θα ξεπεράσει τα όρια της Πιερίας και θα καταφέρει να προσελκύσει επισκέπτες και από γειτονικές περιοχές.

Προηγούμενο Επίσκεψη μαθητών απο επαγγελματικά λύκεια της Πολωνίας στο Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο του Προγράμματος ERASMUS

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας