Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ συμμετέχει το Επιμελητήριο Πιερίας

Το ERASMUS+/Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων είναι το πρόγραμμα δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα της εκπαίδευσης που συμβάλλει στην επίτευξη ενός βασικού στόχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την ανάπτυξη της κοινωνίας που θα βασίζεται στη γνώση, παρέχοντας στους πολίτες της Ευρώπης εκπαίδευση υψηλής ποιότητας και ευκαιρίες ανανέωσης αυτών των γνώσεων σε όλη τη διάρκεια του βίου τους.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, διοργανώνονται δυο ροές κινητικότητας των δώδεκα ατόμων, διάρκειας μιας (1) εβδομάδας και συγκεκριμένα η πρώτη από 18 έως 24 Απριλίου 2016 στην Ιταλία και η δεύτερη από 1 έως 7 Ιουλίου 2016 στην Αυστρία.

Δικαιούχοι είναι εκπρόσωποι και στελέχη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της περιοχής που είναι υπεύθυνοι διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, σχεδιασμού δράσεων κατάρτισης και εκπαιδευτές, που ασχολούνται με την κατάρτιση του προσωπικού και την προώθηση θεμάτων για την καινοτομία και τις νέες  επιχειρηματικές δράσεις και πρωτοβουλίες και κυρίως το εξαγωγικό εμπόριο.

Το σχέδιο στοχεύει στη βελτίωση των δεξιοτήτων και αναβάθμιση των ικανοτήτων των υπευθύνων του ανθρώπινου δυναμικού στις ΜΜΕ, στην καλλιέργεια επιχειρηματικού πνεύματος  μέσα από τη διάσταση του εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων με την εισαγωγή των ΤΠΕ και των τεχνολογιών του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στην προώθηση των εξαγωγών, στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και της αυτοαπασχόλησης, στην  ενίσχυση του ατομικού και επαγγελματικού προφίλ και στην ανάπτυξη και  προώθηση συνεργασιών μεταξύ των ιδρυμάτων επαγγελματικής κατάρτισης, και των επιχειρήσεων.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες που αφορούν τις δυο (2) ροές κινητικότητας μπορείτε να απευθυνθείτε απευθείας στο Επιμελητήριο Πιερίας, στον τηλεφωνικό αριθμό: 2351023211, στο fax 2351047269 και στο email: champier@otenet.gr. Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής στην πρώτη ροή κινητικότητας (Ιταλία) είναι η Δευτέρα 14/12/2015-ώρα 3.30 μ.μ.

Προηγούμενο Μια μικρογραφία της Πιερίας στην Greek Tourism Expo στην Αθήνα

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας