Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου με τον Πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Υπαλλήλων Π.Ε. Πιερίας

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Οκτωβρίου 2018, μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε. Πιερίας.

Συγκεκριμένα στην εθιμοτυπική συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος, κ. Βασίλειος Μαυρίδης και ο Ταμίας, κ. Κοσμάς Καμάκας, οι οποίοι παρουσίασαν το έργο και τους στόχους της Ένωσης, στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Ο κ. Βασίλειος Μαυρίδης ενημέρωσε αναλυτικά  τον κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, για τα ζητήματα που τους ταλανίζουν και αφορούν το λειτούργημά τους, το συνδικαλιστικό ρόλο της Ένωσης, οι οποίοι εκπροσωπούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς, τις ενέργειες στις οποίες έχουν προχωρήσει και ζήτησαν να μπορούν να συμμετέχουν στις δράσεις και στις εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Ο κ. Η. Χατζηχριστοδούλου εξέφρασε τη συμπαράστασή του και τη στήριξή του στο έργο της Ένωσης, προσβλέποντας σε μια ουσιαστική συνεργασία με την παρουσία τους στις δράσεις του Επιμελητηρίου. Κλείνοντας τους ευχήθηκε να έχουν υγεία, δημιουργική θητεία και δύναμη για να αγωνίζονται για  την επίτευξη των σκοπών της Ένωσης.

Προηγούμενο Κέντρο Εκπαίδευσης, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου Πιερίας – Προκαταρκτική Συνάντηση για την Επιλογή Θεμάτων των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων, 18 Οκτ. 2018

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας