Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Το Επιμελητήριο Πιερίας συμμετείχε στην 34η Διεθνής Έκθεση Κύπρου 2009 υπό την αιγίδα του ΟΠΕ

Στην 34η Διεθνής Έκθεση Κύπρου, στη Λευκωσία, συμμετείχε το Επιμελητήριο Πιερίας, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Παγκόσμιου Εμπορίου (ΟΠΕ). Η έκθεση άνοιξε της πύλες τις στις 22 Μαΐου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 31/5. Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας φιλοξένησε προϊόντα Πιερικών επιχειρήσεων από τους κλάδους τροφίμων και ποτών.

Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, στο Ελληνικό Περίπτερο, με την παρουσία Υπουργών, βουλευτών, μελών του διπλωματικού σώματος, άλλων επισήμων και εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων. Ο κ. Χριστόφιας επισκέφθηκε το περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας και γνώρισε από κοντά τα πιερικά προϊόντα.

Η Διεθνής Έκθεση Κύπρου σηματοδοτεί τη συνέχιση ενός πετυχημένου θεσμού, που καθιερώθηκε ως το σημαντικότερο ετήσιο εμπορικό γεγονός στην Κύπρο. Η φετινή Έκθεση ήταν αναβαθμισμένη όχι μόνον από πλευράς εκθεμάτων αλλά και από πληθώρα εκδηλώσεων για το κοινό που την επισκέφθηκε.

«Το Επιμελητήριο Πιερίας δίνει το παρών σε κάθε σημαντικό γεγονός προβολής και προώθησης των τοπικών προϊόντων. Ακόμη περισσότερο συνεργαζόμαστε με θεσμούς διεθνούς κύρους ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τα μέλη μας. Η διεθνής έκθεση της Κύπρου είναι μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις και η συμμετοχή μας υπό την αιγίδα του ΟΠΕ κρίνεται ιδιαίτερα αποτελεσματική», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Προηγούμενο Το Επιμελητήριο Πιερίας συμμετείχε στο 2o Συνέδριο Γαστρονομίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στην πόλη των Σερρών, 22-24 Μαϊου 2009

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας