Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Χαιρετισμός του πρώην Υπ. και Βουλευτή του Σύριζα κ. Δ. Μάρδα, στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Πιερίας

Ο χαιρετισμός του πρώην Υπουργού και Βουλευτή του Σύριζα κ. Δημήτρη Μάρδα, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Ο πρώην υπουργός στο χαιρετισμό του ανέφερε ότι είναι πολλά που τον συνδέουν με το Επιμελητήριο Πιερίας, και ένα πολύ βασικό θέμα είναι ο Όλυμπος λέγοντας ότι: “έχουμε καταθέσει μια πρόταση στο Επιμελητήριο για την αξιοποίηση του Ολύμπου, ενός βουνού που πρέπει να γίνει βουνό της παγκόσμιας κοινότητας και όχι μιας ελίτ ορειβατών, και στο πλαίσιο μιας πολιτικής έξω από τα όρια του μικρού και του μετρίου που είχαμε συνηθίσει να λειτουργούμε τόσα χρόνια”.
Συνεχίζοντας απευθυνόμενος στους επιχειρηματίες που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση είπε ότι: “εσείς οι επιχειρηματίες γνωρίζετε την αγορά και παρόλο τις πιθανές παραλείψεις μας ή τα λάθη μας έχουμε οδηγήσει την ελληνική πολιτεία σε έναν άλλο δρόμο εκσυχρονισμού και με διαδικασίες που έχουν σχέση με την δεύτερη ευκαιρία όπως με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, τις 120 δόσεις, με την ελάφρυνση των βαρών σας από τα υψηλά πρόστιμα που αντιμετωπίζεται. Μας λέτε ότι αυτοί οι νόμοι θα μπορούσαν να ήταν καλύτεροι. Το παραδεχόμαστε και θα τους βελτιώσουμε σε συνεργασία με εσάς. Το ζητούμενο είναι να γίνει η αρχή και αυτό έγινε τώρα. Σε ορισμένα σημεία το θέμα της ρευστότητας της Εθνικής Οικονομίας είναι θέμα μηχανισμών και διαδικασιών της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας κάτι το οποίο οφείλουμε όλοι να το αναδείξουμε και να προτείνουμε λύσεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή”.
Αναφερόμενος στις προηγούμενες τοποθετήσεις των ομιλητών είπε ότι: “σε ότι τονίστηκαν προηγουμένως δεν θα δώσω απαντήσεις γιατί έχουν δοθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καθώς και σε άλλους χώρους. Εδώ είναι μια μέρα γιορτής, μια μέρα χαράς”.
Κλείνοντας ευχήθηκε Καλή Χρονιά με δύναμη και του χρόνου θα είμαστε πιο χαμογελαστοί.

Προηγούμενο Ετήσια Δεξίωση Επιμελητηρίου Πιερίας – Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Η επιμελητηριακή κοινότητα έχει πολλές φορές διεκδικήσει τα αυτονόητα και δεν θα σταματήσει να το κάνει μέχρι να εισακουστεί»

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας