Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βουκουρεστίου επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Με την ευκαιρία της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού του Βουκουρεστίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην έδρα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βουκουρεστίου (CCIB), συνοδευόμενος από τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας, τον Γ. Γραμματέα Θανάση Κόκκινο, την Οικονομική Επόπτη Χάιδω Παπαχατζή-Μακρίδου, την πρόεδρο του Τμήματος Υπηρεσιών Βίνα Φλογέρα και το μέλος του Δ.Σ. Μαρία Δέλιου.

Την αποστολή υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βουκουρεστίου κ. Iuliu Stocklosa και ο Αντιπρόεδρος  κ. Cosmin Marina, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο ρόλο και τις δράσεις του Επιμελητηρίου του Βουκουρεστίου και έκαναν μια σύντομη παρουσίαση του οικονομικού και παραγωγικού προφίλ της Ρουμανίας και εξετάστηκαν οι δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών σχέσεων.

Ο πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου αφού τους ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή, αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις μεταξύ Ρουμάνων και Ελλήνων και στο παρόν και στο μέλλον των διμερών εμπορικών συναλλαγών, εστιάζοντας στους αναπτυξιακούς τομείς της Πιερίας, όπως ο τουρισμός, η αγροτική παραγωγή, η μεταποίηση και ειδικά η μεταποίηση τροφίμων και οι μεταφορές.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου κάλεσε τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Βουκουρεστίου στην Πιερία για την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων, για την ενίσχυση του διμερούς εμπορίου και την ανάπτυξη επιχειρηματικών ευκαιριών μεταξύ Πιερικών και Ρουμανικών εταιρειών.

Στο επόμενο διάστημα προγραμματίζονται επιχειρηματικές αποστολές με Β2Β συναντήσεις από και προς τη Ρουμανία. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό και θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές, ανανεώνοντας το ραντεβού τους τόσο στην Πιερία όσο και στην Ρουμανία, ενώ ακολούθησε η καθιερωμένη ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Αναμνηστικό Δώρο
Προηγούμενο Επιμελητηριακή αποστολή με επικεφαλής τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βουκουρεστίου

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας