Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

5η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2013, 27 Σεπ. – 2 Οκτ. 2013

Το Επιμελητήριο Πιερίας, συνεπές και φέτος στο ραντεβού του με τον επιχειρηματικό κόσμο, διοργανώνει την 5η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας ? Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία θα διαρκέσει από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2013 και θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης (οικισμός Ανδρομάχης).

Με την πείρα 4 επιτυχημένων διοργανώσεων, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το συνεχώς αυξανόμενο αριθμό εκθετών και επισκεπτών (πέρυσι ξεπέρασαν τους 150 και 15.000 αντίστοιχα), το Επιμελητήριο κατάφερε ο επιχειρηματικός κόσμος της Πιερίας, αλλά και της υπόλοιπης Κεντρικής Μακεδονίας να αγκαλιάσει την Έκθεση και να αποκτήσει το σημείο αναφοράς του. Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση αποτελεί πλέον ένα σημαντικό οικονομικό και εμπορικό θεσμό και βασικό κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων. 

Σήμερα, σε μια περίοδο που η οικονομική ανάπτυξη της χώρας αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση, η εξωστρέφεια και η υγιής ανταγωνιστικότητα είναι το βασικό κλειδί που επιβάλλεται να δώσει την ώθηση προς την κατεύθυνση της ανάκαμψης. ΓιΆ αυτό το λόγο φέτος και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 5 χρόνων ουσιαστικής παρουσίας και αποτελεσματικής προβολής και ανάδειξης των επιχειρήσεων, ο πήχης ανεβαίνει ψηλότερα, η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση αναβαθμίζεται και επισήμως σε περιφερειακή έκθεση και θέτει τη σφραγίδα της στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι ολόκληρης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, πως μόλις μέσα σε πέντε χρόνια η ΕΒΕΠ αναδείχθηκε ως η μεγαλύτερη μετά τη Δ.Ε.Θ. έκθεση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η 5η ΕΒΕΠ-Κεντρικής Μακεδονίας σχεδιάστηκε ώστε να ανταποκριθεί στις αυξημένες προκλήσεις και απαιτήσεις των καιρών για αποτελεσματική προβολή των επιχειρήσεων που επιθυμούν να δώσουν ώθηση στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και να αναζητήσουν προοπτικές νέων συνεργασιών. Ειδική τιμολογιακή πολιτική με την ανάλογη επιδότηση απολαμβάνουν και φέτος οι επιχειρήσεις/μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας, ενώ το κόστος συμμετοχής θα είναι ιδιαίτερα προνομιακό για τα μέλη που θα δηλώσουν συμμετοχή στην Έκθεση μέχρι το τέλος Ιουνίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Πιερίας, τηλέφωνα: 2351047263 και 2351047274. Επίσης, ενημερωτικό υλικό υπάρχει και στo portal του Επιμελητηρίου www.champier.gr.

Παρακάτω θα βρείτε όλο το ενημερωτικό υλικό της έκθεσης. 

Προηγούμενο Έκτακτη συνεδρίαση Δ.Σ. Επιμελητηρίου

Ακολουθήστε μας

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Εξυπηρέτηση Κοινού

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας