Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

6η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2014 – Σε πανηγυρικό κλίμα η λήξη 

–  Ρεκόρ επισκεψιμότητας

–  Σε πανηγυρικό κλίμα η λήξη 

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η λήξη της 6ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Κεντρικής Μακεδονίας, το βράδυ της Τετάρτης 1 Οκτωβρίου με διοργανωτές, εκθέτες και πλήθος κόσμου να δίνουν το παρών στη μεγάλη γιορτή της επιχειρηματικότητας.

Η φετινή έκθεση απέσπασε ιδιαίτερα θετικές κριτικές από πλήθος επισκεπτών αλλά και από τους εκθέτες που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από την υψηλή επισκεψιμότητα και την αποτελεσματική προβολή των εκθεμάτων τους. Συγκεκριμένα, 17.200 άτομα επισκέφθηκαν την έκθεση, περιηγήθηκαν στα περίπτερα και συνομίλησαν με τους επιχειρηματίες.

Στα πλεονεκτήματα της 6ης ΕΒΕΠ-ΚΜ ήταν ημεγάλη συμμετοχή εκθετών (170 εκθέτες), που σημείωσαν αύξηση 35%, με ποσοστό 20% να προέρχεται εκτός Πιερίας, ενώ ο εκθεσιακός χώρος εκτείνονταν σε 5.700τ.μ.. Σημαντικό, δε, στοιχείο ήταν η αναγνώριση της έκθεσης ως της μεγαλύτερης και σημαντικότερης περιφερειακής έκθεσης στη χώρα.

Στο κλείσιμο της έκθεσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκθετών και διοργανωτών στον εκθεσιακό χώρο, όπου οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν τις απόψεις ? εντυπώσεις τους από την 6η ΕΒΕΠ-ΚΜ. Διοργανωτές και εκθέτες έδωσαν ραντεβού για το 2015 θέτοντας υψηλότερους στόχους. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η βουλευτής Πιερίας κα Αννα Μάνη-Παπαδημητρίου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, αντιδήμαρχοι και μέλη του ΔΣ του δήμου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης Γιώργος Παπαπολύκαρπος

Σάββας Χιονίδης

Ο Δήμαρχος Κατερίνης, στο ξεκίνημα της συνάντησης, ευχαρίστησε εκθέτες και συνδιοργανωτές για τη συνεργασία, σημείωσε ότι ήταν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη έκθεση με ομολογουμένως θετικά αποτελέσματα για τους συμμετέχοντες και ολοκλήρωσε ευχόμενος «την καινούργια χρονιά, να προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμη περισσότεροι, πιο δυναμικοί και να έχουμε ένα λιγότερο γκρίζο περιβάλλον βάζοντας περισσότερο χρώμα στη ζωή μας».

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας υπογράμμισε ότι τις τελευταίες 5 ημέρες, η καρδιά της επιχειρηματικότητας της Κεντρικής Μακεδονίας χτυπούσε στην Κατερίνη. Ευχαρίστησε τους εκθέτες που συμμετείχαν από πολλές περιοχές της χώρας δίνοντας δυναμική στη διοργάνωση και τόνισε: «δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε για το καλύτερο. Σίγουρα ήταν μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, όμως υπάρχουν τομείς που θέλουν βελτίωση ή περαιτέρω ανάπτυξη. Να θυμίσω ότι αυτή η έκθεση ξεκίνησε από το υπόγειο του Επιμελητηρίου με 20 εκθέτες, και σήμερα καταλαμβάνει 5.700 τ.μ. και αναγνωρίζεται ως Περιφερειακή Έκθεση. Ραντεβού το Σεπτέμβρη του 2015 για να προβάλλουμε ακόμη πιο δυναμικά το επιχειρείν του τόπου μας».

Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου

«Η έκθεση ήταν άκρως επιτυχημένη και κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη. Φέτος είχε ιδιαίτερη ζωντάνια και ζεστασιά και αυτό οφείλεται στο ότι εκθέτες και επισκέπτες γίνατε μια αγκαλιά, αποδεικνύοντας ότι όταν οι έλληνες είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε  πάρα πολλά. Φυσικά αυτό οφείλεται και στους συντελεστές, στο Επιμελητήριο, το Δήμο και σ’ όλους όσυς συμμετείχαν», δήλωσε μεταξύ άλλων η Βουλευτίς Πιερίας Άννα Μάνη Παπαδημητρίου.

Τάσος Τασιούλας

Ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Πιερίας, Τάσος Τασιούλας, ευχαρίστησε του διοργανωτές για την ευκαιρία να συμμετέχει το ΤΕΕ στην έκθεση με δικό του περίπτερο. Δήλωσε ότι η έκθεση «ήταν πετυχημένη» και ευχήθηκε «του χρόνου να γίνει ακόμη καλύτερη».

Πιπίτσα Μακρίδου-Παρτσαλίδου

Η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης Πιπίτσα Μακρίδου-Παρτσαλίδου, σημείωσε ότι «η έκθεση σηματοδοτεί την ανάπτυξη του τόπου. Ήταν τεράστια η επιτυχία της και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στο Επιμελητήριο όσο και στο δήμο Κατερίνης και σ’ όλους όσους εργάστηκαν. Εύχομαι, με εφαλτήριο την έκθεση, η Κατερίνη να γίνει επιχειρηματικό κέντρο όλης της Βόρειας Ελλάδας».

Ευχαριστήρια

Τέλος, οι διοργανωτές της έκθεσης ευχαριστούν ιδιαιτέρως για την πολύτιμη αρωγή τους στη  διοργάνωση της φετινής Έκθεσης:

  • Την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και την Τροχαία Κατερίνης
  • Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης
  • Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό-Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης και ιδιαίτερα του Σαμαρείτες που πρόσφεραν πρώτες βοήθειες καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης
  • Τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας
  • Την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε.
  • Τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για την προβολή της έκθεσης
Προηγούμενο 6η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2014 – Αναδεικνύεται σε κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στην Περιφέρεια της χώρας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας